Jump to content
Българският форум за музиканти

YosifBambin

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно YosifBambin

  • Рожден ден 03/09/1995

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара, Пиано

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

YosifBambin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! http://thounds.com/t/805544 Ето я песента ако може така да се нарече. Постарах се да я направя колкото се може по-добре. Песента е за конкурс - трябва да събера колкото се може повече коментари за 2 дена и ще спечеля китара. Можете да се логнете с фейсбук направо - има бутон горе вдясно. След това се връщате пак на песента и отивате най-долу където е полето за коментари и коментирате. Благодаря предварително!
  2. Здравейте Тъй като не съм много запознат искам да питам дали мога да свържа електрическа китара към дисторжън педал и педалът към този усилвател: http://www.ljclub.net/auto-audio/amps_new/Thunder%20TCA-2135/in.jpg и да се получи същият ефект като от усилвател за китара. Чудих се, защото ще си взимам ел. китара, но не искам да давам пари за усилвател за китара тъй като си имам този, който е свързан с колони. Благодаря предварително.
  3. YosifBambin

    Dany's Virtual Drum 2

    Здравейте. Исках просто да споделя тази страхотна безплатна програмка. Става въпрос за виртуални барабани. Не е като да свириш на истински, но за тези, които нямат става при положение, че искат да направят някакъв ритъм или нещо такова. Ето линк за download: http://www.gamefront.com/files/20893988/DvDrum2+%28Beta+4%29.exe Линк за официалния сайт: http://darktigerdevelop.altervista.org/portale/ Линк за facebook страницата: http://www.facebook.com/pages/Danys-Virtual-Drum-2/164079723621130
  4. http://www.hitsquad.com/smm/programs/AP_Guitar_Tuner/ Ето ти един много добър тунер. Мисля, че ще ти свърши работа.
  5. Здравей. Може ли да дадеш линковете за тези клипове и статии? Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.