Jump to content
Българският форум за музиканти

ronia

Members
 • Content Count

  741
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ronia

 • Rank
  лигла
 • Birthday 05/07/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  la voz fem.

Contact Methods

 • Website URL
  http://myspace.com/avanzados
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  софия
 • Interests
  композиция, вокали, китара
 1. ronia

  Помогнете

  повечето начинаещи певци добавят едно "м" при затварянето на устните в края на думи, окончаващи на гласна. сигурно за това става въпрос?
 2. Боли - не боли, пак ви чакаме! 13 декември (събота) към 22 ч. в Трите уши Ако успеете да намерите входа за заведението, помогнете и на другите! Как един човек може да се сдобие с естествен слънчев загар за отрицателно време, без да мисли за последствията; как преглъща разочарованията от особеностите на съвместния живот и/или работното си място; какво значи "лъжица за твоята уста"; кога "Фейсбук" започва да ви лази по нервите - тези и много други нефатални теми ще звучат като фон на съботния ни купон. Носете си новите дрехи, джипиесите и личните карти, за да няма после хър-мър Вътре ще ви очакват на висок градус цяла дузина Авансадоси и Риспонзи.
 3. ronia

  Група "Секта"

  Група Секта в Тукана Досущ като природното бедствие, нарушило спокойствието на столичани вечерта на 15 ноември, група Секта ще всее сериозен смут в самодоволните музикални среди у нас. Сеизмологичната карта на досега стабилния район на безкритичност и слепота ще се измени коренно. Шепа късметлии снощи имаха привилегията да почувстват с всички свои сетива смазващата сила на урагана, който даде ясен знак, че въобще не се шегува. Освен в паузите
 4. Да, обаче в оная тема и дума не става за начина на живот и редовното спортуване, благодарение на които драстично се намалява зависимостта от всякакви други средства за поддържане на гласа здрав.
 5. ronia

  Какво четете?

  Краят на рекламата (такава, каквато я познаваме) на Серджо Зийман. Чета я бавно и постоянно се изкушавам да водя разни записки.
 6. пичът си Е хеликоптер но предпочита да пее, а не да се преструва...
 7. Трябва да си много голям, за да покажеш на публиката в залата с всички възможни средства, че в момента НЕ пееш на живо! Браво на Роб Бърч! ГОЛЯМ е! А тази телевизия какво по-точно си мисли - че истинските звезди ще коленичат пред нейното величие ли, що ли? Умрях си от кеф! Някой друг гледа ли го?
 8. вода, дъвка и неограничено количество простотийки с персонала
 9. ronia

  Response!

  О-о йе-а! Ю пийпъл рок! Браво на тая банда бееей! Страхотни сте - и звук, и излъчване, и бисовете нямат равни. Казах ти, Ели - на Калин страшно му отива да пее на италиански Даже се чудех във връзка с програмата ви... абе и без това отдавна не съм ходила във Варна - вече почва да ми домъчнява за Северното Черноморие...
 10. Не бе - ти си се упражнявай. Аз за ПиАра говорех. То не се търпи вече. За какво му плащаме, след като офтопикът върши къде-къде по-добра работа, при това без пари
 11. ronia

  Вашите текстове

  Утре ще кажа "не". Утре ще се сбогувам и прощавам. Утре кажа "не". Утре. Обещавам. Но преди това... Утре ще се предам. Утре ще се наместя в коловоза. Утре ще се предам. Утре. Не е много сложно. Но преди това ще си взема онова, за което съм дошла. Не искам себе си да лъжа. Ще си взема онова, за което съм дошла. Това е едно успешно реализирано текстче
 12. Всичко хубаво с групата, само тоя ПиАр плаче за уволнение... Гаф след гаф
 13. Вълнуващо, нали?
 14. Йоце брато - тя сваля теб, не ми я прехвърляй моля ти се!
 15. Е изсирете някое кавърче да се изкефят хората... Прауд Мери, едно друго Ние на тоя мит не вярваме. Има хора, дето винаги се кефят на нещо... ъъъ... "друго". Тъй че отдавна гледаме ние да се кефим и да сме заразни, толкова. Пък и много добре знаем какво правим. Житейски опит, кво да се прави. Дай боже всекиму.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.