Jump to content
Българският форум за музиканти

Tania

newbies
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tania

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 01/23/1986

Previous Fields

 • Инструмент
  glas

Contact Methods

 • ICQ
  342798732
 • Yahoo
  tania_action@yahoo.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Sofia
 1. Ако някой има интерес към тези уроци нека се обади на този телефон:0894741751
 2. Темичката е много яка.Евала на този,който я е пуснал.
 3. Tania

  Photos

  Ето нещо и от мен
 4. Tania

  Най-важния човек в групата?

  Нека този,който даде идеята,да разказва всеки за неговата група да започне пръв.
 5. Tania

  Най-важния човек в групата?

  Вокала не е най-важен,по скоро трябва да е най-внимателен,да не прави грешки на сцена. А в интерес на истината слушателите са най,най,най-важни.Иначе изобщо нямаше да существуваме.
 6. Tania

  Още за дишането

  Ето един начин по който мее учила моята преподавателка по пеене. 1.Бъздуха който поемаш трябва да испълни цялата диафрагма-дори да усетиш лека болка в гърдите. 2.Песента която изпълняваш,трябва да е разучена довре, за да можеш да усетиш момента, кога да си поемеш дъх и то толкова колкото ти е нужно. 3.Да съумееш да искарваш максимално малко въздух при гласните букви т.е. при удобна за теб тоналност да не отваряш гурлото си толкова много. Дамо да съм испяла да помогна на някой. Но,не става само с четене,трябва и пеене.
 7. Tania

  Знае ли певецът какво пее

  Много съм съгласна със Starlight относно това което казва за самочувствието.Но и за това че в Бг вокалите са кът не съм съгласна. Напротив талантите са много повече тук отколкото в чужбина.Но истината е в това че почти винаги тези които не могат да пеят са по нахални и имат повече самочувствие,а истинските таланти са скрити.За което изобщо не трябва да се радваме,но за съжаление това е факт.
 8. Tania

  Знае ли певецът какво пее

  За да не е нужно художника да познава цветовета,нетрябва поне да е делтонист Но ако музиканта няма ухо,грамотноста е необходимоат.
 9. От всички начини да съхраниш измислената мелодия,мисля че листа и нототе си е класическо и най-надежно.
 10. Аз наскоро репетирах в една репетиционна и не беше лошо хич...Всичко е чисто ново ако не се лъжа имаха и някакав сайт http://aleko-studio.hit.bg/ Цената не казвам защото ще е реклама...Има си микрофони синти барабани и т.н.т Бих казала че за 5 човека е идеално....
 11. там съм.. ще има какво да се види
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.