Jump to content
Българският форум за музиканти

Tania

новаци
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Tania

  • Рожден ден 01/23/1986

Previous Fields

  • Инструмент
    glas

Contact Methods

  • ICQ
    342798732
  • Yahoo
    tania_action@yahoo.com

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Sofia

Tania's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ако някой има интерес към тези уроци нека се обади на този телефон:0894741751
  2. Tania

    Photos

    Ето нещо и от мен
  3. Нека този,който даде идеята,да разказва всеки за неговата група да започне пръв.
  4. Вокала не е най-важен,по скоро трябва да е най-внимателен,да не прави грешки на сцена. А в интерес на истината слушателите са най,най,най-важни.Иначе изобщо нямаше да существуваме.
  5. Tania

    Още за дишането

    Ето един начин по който мее учила моята преподавателка по пеене. 1.Бъздуха който поемаш трябва да испълни цялата диафрагма-дори да усетиш лека болка в гърдите. 2.Песента която изпълняваш,трябва да е разучена довре, за да можеш да усетиш момента, кога да си поемеш дъх и то толкова колкото ти е нужно. 3.Да съумееш да искарваш максимално малко въздух при гласните букви т.е. при удобна за теб тоналност да не отваряш гурлото си толкова много. Дамо да съм испяла да помогна на някой. Но,не става само с четене,трябва и пеене.
  6. Много съм съгласна със Starlight относно това което казва за самочувствието.Но и за това че в Бг вокалите са кът не съм съгласна. Напротив талантите са много повече тук отколкото в чужбина.Но истината е в това че почти винаги тези които не могат да пеят са по нахални и имат повече самочувствие,а истинските таланти са скрити.За което изобщо не трябва да се радваме,но за съжаление това е факт.
  7. За да не е нужно художника да познава цветовета,нетрябва поне да е делтонист Но ако музиканта няма ухо,грамотноста е необходимоат.
  8. От всички начини да съхраниш измислената мелодия,мисля че листа и нототе си е класическо и най-надежно.
  9. Аз наскоро репетирах в една репетиционна и не беше лошо хич...Всичко е чисто ново ако не се лъжа имаха и някакав сайт http://aleko-studio.hit.bg/ Цената не казвам защото ще е реклама...Има си микрофони синти барабани и т.н.т Бих казала че за 5 човека е идеално....
  10. там съм.. ще има какво да се види
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.