Jump to content
Българският форум за музиканти

Vodafona

Members
  • Мнения

    51
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ESP

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ловеч

Последни посетители

645 профилни разглеждания

Vodafona's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Обществена Репутация

  1. Vodafona

    Resprom EMC 1511

    Здравейте. Попадна ми нещо доста старо. Предполагам е някакъв усилвател, но бих искал да знам нещо повече за него. Извинявам се за не много хубавата снимка, но се надявам някой да знае какво е туй животно
  2. Vodafona

    Resprom EMC 1511

    За съжаление не мога да ти го продам, защото не е мой, а е "държавна" собственост. Предполагам някога са пускали радиоточката в едно училище с него.
  3. Vodafona

    Resprom EMC 1511

    Разполагам и с това нещо, което вървеше заедно с усилвателя. Предполагам е някакъв смесител. d Надявам се да мога да пусна сигнал от обикновен миксер с някакви преходници.
  4. Vodafona

    Resprom EMC 1511

    Здравейте. Попадна ми въпросният усилвател, но не съм наясно как се работи с него. Кой от изброените режими на работа в този сайт http://www.kn34pc.com/sch/sch_ampl/resprom_emc_1511.html трябва да използвам, за да го свържа с 2 колони 60W 4ома ? Благодаря предварително.
  5. При мен гредaтa се окaзa товa, че този лaптоп е нaпълно неизползвaем с usb интерфейси. Шумовете си бяхa същите още с първaтa ми китaрa behringer iaxe393, която имaше вгрaден интерфейс. Нaскоро си взех Presonus Audiobox usb и шумове пaк си имa.По някви чужди форуми пишaт, че се получaвa и нa други лaптопи с този процесор, но конкретно решение нямa. С други компютри всичко е ток и жицa.
  6. Vodafona

    Тъп въпрос

    Здравейте. Видях нещо в тубата, което доста ме озадачи. В началото на клипа http://www.youtube.com/watch?v=2PmPlSC-3o8 аз виждам 2 микрофона от двете страни на синтезатора или поне си мисля, че са микрофони. Нима го озвучават като китарен кабинет ?? Или може би го добавят тихичко в микса с няква странна цел? Или пък да са камери, от които не видях кадри в клипа?
  7. Оказаха се доста разбрани от магазина и предложиха да ремонтират говорителя за тяхна сметка, дано този път ремонтът да е по - успешен.
  8. Няма гаранция, но с удоволствие бих им ги върнал. Не знам има ли смисъл да ги питам изобщо за това...
  9. Здравейте. Днес си купих активни монитори от mmg-music. След 2 часа свирене единият говорител спря да свири и скърца като натискам мембраната. В mmg-music ми казаха, че единия говорител е пренавиван. Направи ми впечатление, че изгорелият говорител свиреше по - силно от другата преди да се прецака. Знаете ли кой може да ремонтира говорителя или от къде мога да поръчам нов? Благора предварително.
  10. Здравейте. Разполагам с 4 прожектора подобни на този http://www.musicworld.bg/bg/c_1619/i_15342/DTS_Lighting_SCENA_2000_FR.html В сайта не пише с каква лампа е, но разгледах отделно лампите в сайта и повечето са за 230V. В момента прожекторите са свързани с dmx контролер, с който не можем да се разберем, и идеята ми е да ги вкарам направо в контакта. Предполагам няма да има проблем, но бих искал да се допитам до вас, защото цената им е космическа.
  11. Благодаря за усилията, аз не можах да намеря и това. За съжаление дисплеят и копчетата на устройството от документа на анлийски нямат нищо общо с тези на моя шит. Другият документ изглежда доста изчерпателен, но уви нямам никакво понятие от френски.
  12. Здравейте. Не съм сигурен, че темата е за тук, но понеже няма раздел "осветление", пиша в хардуер. Разполагам със http://www.musicworld.bg/bg/m_3410000/i_31097/KOOL_BOX_DPX_620_DIGITAL.html и http://www.dv247.com/studio-equipment/behringer-lc2412-eurolight-lighting-console--16666 Искам да използвам " sound to light " функцията от берингера. Устройствата са свързани, не помня дали с DMX interface или аналогово, но KOOLLIGHT-a, към който са свързани прожекторите, изпълнява някакви негови си програми и изобщо не го интересува дали берингера е включен или не. За съжаление не разполагам с ръководството на KOOLLIGHT-a. Писах имейли на фирмата, но не ми отговориха. Някой знае ли как да го накарам да работи заедно с берингера? Благодаря
  13. Здравейте, налага ми се да използвам активни колони Behringer B215D .Интересува ме, дали line in XLR жака е свързан директно към line out XLR или има предусилвател преди него. Идеята е да ползвам изхода за вход, защото XLR жаковете на кабелите, с който разполагам, са женски и няма как да влязат в line in http://www.behringer.com/assets/B208D_B210D_B212D_B215D_fig1_web.png
  14. Да, но ако бях написал само това, щяха да последват въпроси какъв клавир, DAW и vst използвам. Също се чудя дали има смисъл да записвам с въпросния клавир с nontouchresponsive (неактивна) клавиатура, или направо да вкарам MIDI файл от Guitar Pro.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.