Jump to content
Българският форум за музиканти

Vodafona

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Vodafona

 • Rank
  Навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  ESP

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ловеч

Recent Profile Visitors

325 profile views
 1. Здравейте. Налага се да озвучавам на 15-ти септември в моето училище та може ли някой да предложи подходящи песни, защото се сетих само за 3.
 2. Vodafona

  Resprom EMC 1511

  Здравейте. Попадна ми нещо доста старо. Предполагам е някакъв усилвател, но бих искал да знам нещо повече за него. Извинявам се за не много хубавата снимка, но се надявам някой да знае какво е туй животно
 3. Vodafona

  Resprom EMC 1511

  За съжаление не мога да ти го продам, защото не е мой, а е "държавна" собственост. Предполагам някога са пускали радиоточката в едно училище с него.
 4. Vodafona

  Resprom EMC 1511

  Разполагам и с това нещо, което вървеше заедно с усилвателя. Предполагам е някакъв смесител. d Надявам се да мога да пусна сигнал от обикновен миксер с някакви преходници.
 5. Vodafona

  Resprom EMC 1511

  Здравейте. Попадна ми въпросният усилвател, но не съм наясно как се работи с него. Кой от изброените режими на работа в този сайт http://www.kn34pc.com/sch/sch_ampl/resprom_emc_1511.html трябва да използвам, за да го свържа с 2 колони 60W 4ома ? Благодаря предварително.
 6. Vodafona

  Дразнещо пращене от POD HD300

  При мен гредaтa се окaзa товa, че този лaптоп е нaпълно неизползвaем с usb интерфейси. Шумовете си бяхa същите още с първaтa ми китaрa behringer iaxe393, която имaше вгрaден интерфейс. Нaскоро си взех Presonus Audiobox usb и шумове пaк си имa.По някви чужди форуми пишaт, че се получaвa и нa други лaптопи с този процесор, но конкретно решение нямa. С други компютри всичко е ток и жицa.
 7. Vodafona

  Тъп въпрос

  Здравейте. Видях нещо в тубата, което доста ме озадачи. В началото на клипа http://www.youtube.com/watch?v=2PmPlSC-3o8 аз виждам 2 микрофона от двете страни на синтезатора или поне си мисля, че са микрофони. Нима го озвучават като китарен кабинет ?? Или може би го добавят тихичко в микса с няква странна цел? Или пък да са камери, от които не видях кадри в клипа?
 8. Оказаха се доста разбрани от магазина и предложиха да ремонтират говорителя за тяхна сметка, дано този път ремонтът да е по - успешен.
 9. Няма гаранция, но с удоволствие бих им ги върнал. Не знам има ли смисъл да ги питам изобщо за това...
 10. Здравейте. Днес си купих активни монитори от mmg-music. След 2 часа свирене единият говорител спря да свири и скърца като натискам мембраната. В mmg-music ми казаха, че единия говорител е пренавиван. Направи ми впечатление, че изгорелият говорител свиреше по - силно от другата преди да се прецака. Знаете ли кой може да ремонтира говорителя или от къде мога да поръчам нов? Благора предварително.
 11. Здравейте. Разполагам с 4 прожектора подобни на този http://www.musicworld.bg/bg/c_1619/i_15342/DTS_Lighting_SCENA_2000_FR.html В сайта не пише с каква лампа е, но разгледах отделно лампите в сайта и повечето са за 230V. В момента прожекторите са свързани с dmx контролер, с който не можем да се разберем, и идеята ми е да ги вкарам направо в контакта. Предполагам няма да има проблем, но бих искал да се допитам до вас, защото цената им е космическа.
 12. Vodafona

  Въпрос за DMX контролер

  Благодаря за усилията, аз не можах да намеря и това. За съжаление дисплеят и копчетата на устройството от документа на анлийски нямат нищо общо с тези на моя шит. Другият документ изглежда доста изчерпателен, но уви нямам никакво понятие от френски.
 13. Здравейте. Не съм сигурен, че темата е за тук, но понеже няма раздел "осветление", пиша в хардуер. Разполагам със http://www.musicworld.bg/bg/m_3410000/i_31097/KOOL_BOX_DPX_620_DIGITAL.html и http://www.dv247.com/studio-equipment/behringer-lc2412-eurolight-lighting-console--16666 Искам да използвам " sound to light " функцията от берингера. Устройствата са свързани, не помня дали с DMX interface или аналогово, но KOOLLIGHT-a, към който са свързани прожекторите, изпълнява някакви негови си програми и изобщо не го интересува дали берингера е включен или не. За съжаление не разполагам с ръководството на KOOLLIGHT-a. Писах имейли на фирмата, но не ми отговориха. Някой знае ли как да го накарам да работи заедно с берингера? Благодаря
 14. Здравейте, налага ми се да използвам активни колони Behringer B215D .Интересува ме, дали line in XLR жака е свързан директно към line out XLR или има предусилвател преди него. Идеята е да ползвам изхода за вход, защото XLR жаковете на кабелите, с който разполагам, са женски и няма как да влязат в line in http://www.behringer.com/assets/B208D_B210D_B212D_B215D_fig1_web.png
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.