Jump to content
Българският форум за музиканти

aazen

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно aazen

  • Рожден ден 01/12/1983

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    музика , автомобили

aazen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. aazen

    Лампи за Bugera G5

    Добре. Благодаря за отговорите.
  2. aazen

    Лампи за Bugera G5

    Яясно. А защо в сайта на JJ, 12BH7-A излиза като предусилвателна лампа? Аз съм абсолютна нула в тази материя и реших да попитам в магазина, а там казаха че такава нямат. В този случай отивам на вариант да си поръчвам по интернет същата 12BH7A.
  3. aazen

    Лампи за Bugera G5

    Здравейте! Усилвателят ми е Bugera G5 Infinium и тръгнах да му сменям лампите. Извадих ги, видях че предусилвателната лампа е ECC83, a крайната 12bh7a. Отивам в магазина и ми казаха, че такава крайна лампа с такива инициали нямат. Въпросът ми е мога ли да я заменя с друга и ако да - с каква.
  4. Благодаря за подробния отговор. Аз просто съм любопитен какъв усилвател е най-удачно да използвам
  5. А какво можеш да ми предложиш за такъв тип процесор
  6. Здравейте! Екипиран съм аз със Ibanez s420 и процесор KORG AX3000G и доскоро свирих с едно кубенце на Ямаха, съвсем просто. Въпросът ми е какъв усилвател би било най-подходящо да си купя, така че да използвам максимално потенциала на процесора, тъй като има доста приличен звук, но с малкото кубенце на Ямаха нещо липсваше..
  7. Имам въпрос , който на повечето от вас ще се стори глупав и не значителен , но искам да знам кога човек разбира , че му трябва нова китара и как ? Благодаря предварително
  8. Видях ужасно много програми , но имам един въпрос:Може ли да ми кажете с коя точно програма мога да намаля volume-то на барабани/китара/бас/вокал или направо да го махна?Дали има такава и ако има , дали е free ...
  9. Умирам си за едно ESP M-1000 Deluxe
  10. И на мен ми бледнеят Синистър и Заки ама се надявам, че след няколко години няма да е така Ами , да , нормално е , след като са на по 29 години - имат какво още да учат , но са стабилни и не бледнеят чак толкова Колкото по темата : Синистър Гейтс и Заки Венджънс (А7Х) Кирката и Хетфилд (Металика) Даунинг и Типтън (Джудас) Гъс Джи и Боб Катсионис (Файъруинд) Джон Петручи ( тъй като е голям колкото двама ) Майкъл Ромео ( по същата причина )
  11. aazen

    Bending Techniques

    Най-лесният начин е заглушаване на струните с дясната ръка.Прави го и ще имаш полза и за други работи , не само за "бендинг"
  12. От както свиря на китара си мечтая за това : ESP MH-1000 , ама няма кинтиии
  13. aazen

    Jackson vs LTD

    За да не съм и аз само като спамер тука имаш моя глас за ESP-to
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.