Jump to content
Българският форум за музиканти

emco83

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

emco83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Също така в доста чалга парчета има и истинска цигулка. Пример песните на Цветелина Янева с цигулката на Георги Янев; Галена с цигулката на "мравчо"...
  2. здравей,аз използвам zeta цигулка имал съм тази която показваш-зависи какъв звук искаш да изкараш ако искаш звук близък до акустичния си взвми ямахата ако искаш нещо по не акустично но убийствено това е zeta-но за тези пари малко незнам а и завода вече е затворен за произвотство така че сам си решаваи иначе има много видове пиезо адаптери за акустична цигулка които ще ти дадът много добър звук.лека вечер Колега, благодяра много за отговора. Засега се отказвам от идеята за електрическа цигулка, защото слушах на морето един колега-цигулар как свири на акустична цигулка с пиезо. Звука е същ като от електрическа цигулка, точно това търсих. Вчера поръчах пиезо на Barcus Berry от ebay 95$+9$ с доставката. Очаквам го с нетърпение. Благодаря на отзовалите се.
  3. Аз съм цигулар професионалист, имам акустична, но вече съм се насочил и към електрическа цигулка. Разгледах доста модели на Yamaha, както и можеби най-добрата и най-скъпата Zeta. За Stagg всичко ми е ясно, няма смисъл да се говори за това менте. Не съм много навътре с нещата и затова търся помощ от вас колеги, които сте повече запознати от мен. Харесах си Yamaha SV 130S http://www.musicworld.bg/bg/m_310007/i_25528/f_1767/YAMAHA_STRINGS_SV_130S.html. Моля кажете вашето мнение за този модел или препоръчайте ми някой, който наистина си заслужава. Бих могъл да отделя някъде към 1000 евро за електрическа цигулка с всичките аксесоари. Бих се радвал да ми предложете някой вариант. Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.