Jump to content
Българският форум за музиканти

B!g BuN

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

B!g BuN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Търся някой да ми напише текст за рап песен на инструментал безплатно моля ви се
  2. Еми да има смисъл забавен да е да има чувство за хумор иначе не знам г/д какви пари върви ;s
  3. Търся текстописец на хип хоп песни ако може и върху beat-ове да пише.Благодаря предварително.
  4. Надявам се някой да ми отговори ;s
  5. Някой да даде по смислен отговор ?
  6. Здравейте как пишете текст примерно на бг рап парче много ми е интересно как ви хрумват римите как започвате как избирате темата ключовите думи ? Благодаря предварително.
  7. Благодаря но какъв е тоя безмислен текст и то на селски ;x иначе Благодаря за труда, ако може друг текст по смислен.Благодаря предварително.
  8. Няма значение нямам претенции ако му се занимава на някой няма проблем на каква тематика ще е.
  9. Здравейте имам един инструментал и ако има някой по опитен ако може да му измисли някакво текстче ще съм му много благодарен инструментал е рап по възможност и текста да е такъв благодаря предварително ето и линк към инструментала: http://www.2shared.com/audio/tyHnYbqC/x202a-Raw-Rap-Beat--Free-Downl.html
  10. Здравейте бих искал да помоля някой да ми напише текстче за тази песничка http://rapidshare.com/files/449008827/gangsta_beat.mp3 в текста да се разправя за улицата или нещо такова ако някой напише текст нека вмъкне и това. Пълно е с дилъри и малки пишлемета който се кефат че карат беемвет. Благодаря предварително.
  11. Момичето се казва мими и ме харесва но малко аз я обичам да ви кажа само за текста.
  12. Здравейте нов съм в сверата на текстописане и имам един инструментал на който ми трябва любовен текст за едно момиче ако има желаещи пишете си скайповете.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.