Jump to content
Българският форум за музиканти

majonkata

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно majonkata

  • Рожден ден 11/25/1978

Contact Methods

  • Website URL
    http://ksivov.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

majonkata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Обществена Репутация

  1. Имаш голяма правота. Ще се огледам май за томове направо.
  2. Няколко мм. Обаче не става с натиск - пробвах с нормална, не пинстрайп, обаче се набръчква гадно. Насоящата е чистак нова, само че звукът има противен ориенталски оттенък. Искам да постигна точно определен звук и мисля, че точно пинстрайпа е това, което гоня - да не нито ориент, нито латино. Обаче такъв размер няма и няма. Бих си поръчал тия, дето ми пращаш, но ако съм 100% сигурен, че всичко ще пасне. Толкоз пара за тест не ми се дава. Абе крива работа. Има вариант да си купя просто нови бонгоси, но пък всички, които пробвах, бият на латино. Удрям с моднати от мене палки с гъба за миене на върха. Искам глух, но ясен, тон с много малка опашка след него. Нещо като "Тууу". Офффф. Тегавиня.
  3. 8" кожа не влиза в обръча, който е в момента. той е нещо нестандартно 7 1/2 примерно, знам ли. не изглежда да е крив - като я наложа си върви по самия обръч, просто не влиза в него докрай така, че да се опъне хубаво по корпуса. ще пробвам на искърско, макар че такива малки не съм виждал никъде.
  4. Пуснал съм тема тук http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/99816-8-dheia-ca-aiiain-aiaoe но не знам, колко хора ще я видят, а ми е спешен проблемът. Става дума за големия на снимката - малко под 8" му е размерът. Искам да сложа маслена кожа обаче е малко под 8" и не става този ринг. Ако някой има счупен рототом 8" или направо такъв ринг ще съм безкрайно благодарен. Рингът е с 4 дупки. Тъпото е, че пробвах горе-долу дали пасва осмица ринг. Не съм опъвал реално кожа, щото беше запечатана в магазина. Т.е. предполагам, че 8ца ще стане - все пак 4-5 мм е разликата само. Има ли шанс да стане? Идеи?
  5. лелеле, все едно моя проблем описваш, само дето си се стреснала 10 години по-рано от мене !!! относно сета - не се притеснявай, лесно ще намериш нещо - следи тука често се продават хубави работи, можеш и да питаш дали нещо е ок като цена и качество, ако се чудиш. моята грешка беше, че си купих сет не от човек от форума, ами от друго място и още ме е яд, ама нейсе. сега за другото, което е много, много по-важно. в никакъв случай не отлагай и не се отказвай, ако това е, което искаш! пробвай се на всяка цена, час по-скоро! дори и да не се получи нищо (като кариера, професия и т.н.) - тия моменти, в които ще си свириш дори само за кеф, повярвай ми, ще са едни от най-хубавите ти преживявания. най-добре е да се запишеш някъде на уроци. поне първите неща е добре някой да ти ги покаже и то някой навътре в материята. ще си спестиш много загубено време. време, което, еле аз, не можех да си позволя повече да губя - затова директно започнах с учител, за което не съжалявам ни най-малко. успех и пак: не се отказвай и почвай час по-скоро! емоцията, която ще ти дадат барабаните, ако наистина ти пулсират в главата, не може да се сравни с нищо!
  6. Брао, бате!!!!!!!!!!!!!!! Саунда кърти!!!!
  7. majonkata

    Sait

    Верно, CorvusCorax - ако си навит, да правим група и да разбиваме "Българският топ 100-ооо"!
  8. Напълно съм съгласен с CorvusCorax. Ако сложиш цигулка някаква хубава за соло - ще изтрепеш сичко.
  9. majonkata

    Sait

    Ми не, щото 3 от мидитата аз съм си ги мислил. Не, сериозно - админите могат да я преместят - просто съм нов и я пуснах преди да се ориентирам съвсем. А пък за стиховете - благодаря. Търся доброволци да ги направим на песни.
  10. majonkata

    Sait

    Благодаря за коментарите! За семпъла ще кажа, че това е търсен ефект. За книгата за гости - за съжаление е руска фри книга и явно е счупен сървърът им вече. Надявам се да си го оправят и (особено!) да са си направили бекапи. А иначе го постнах тук този сайт заради музиката дето е вътре - надявах се основно на коментари, свързани с кавърите ми.
  11. majonkata

    Sait

    http://ksivov.hit.bg
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.