Jump to content
Българският форум за музиканти

Nicko Mcbrain

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    drum

Nicko Mcbrain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Гледам, чета и не вярвам че има и ХОРА в този форум нормални, които по нормален начин могат да ти обяснят с думи прости. Първо искам да изкажа едно голямо благодаря за разбирането, което е проявил последния дaл мнение по така глупавата и смешна тема за всички останали. Звуковата ми карта е отделно не вградена. Windows 7. Процесор AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ 2.90GHz. Ram 2.0GB Искам да кажа, че съм инсталирал всичко стъпка по стъпка от 5-те ДВД-та В първото ДВД има три неща: 1.Superior Drummer Installer 2.Superior2 Sound Installer 3.Toontrack Solo Installer Другите 4-ри за музикалните библиотеки Има ли някакъв ред на инсталиране на отделните компоненти ? След като инсталирах всичко стартирам програмата от Toontrack Solo Правилно ли е това и от там ли се стартира ? Толкова ли е сложно някои да каже какви са стъпките и особеностите ако има такива при инсталирането на трите компонента.
  2. Така знам че въпроса може би е смешен за тебе ДА, но все пак за това са форумите човек да пита - другите да се смеят. Лесно е когато знаеш и т.к. По отношение на това как и за какво се ползва имам представа, и това мисля, че не свързано по никакъв начин с моя въпрос. Това което ми казваш ми изглежда така: ? Защо не ми пали колата. (Въпроса , който задаваш е просто смешен) Отговора ти: Прочети правилника, Знаеш ли какво е кола, как се кара тя, но без отговор на въпроса. Така, ако обичаш просто не отговаряй след, като нямаш смислен отговор по темата. Поздрави!
  3. ... Айде бе! ... Някъде да съм споменал, че съм я купувал. Един приятел ми я изтегли от нета. В това което ми е изтеглил има папка Install папка MIDI и папка SL-Avatar + oshte 4 DVD - ta
  4. Добре де ами ако нямам упътване към програмата. Толкова ли е трудно някой да каже, какво трябва да се дoинсталира или добави за да се отстрани този проблем.
  5. Значи все още не мога и не правя за сега нищо на нея. Сега съм в процес на изучаване. Тя е семплер - първо какво е семплер и би ли ми дал малко повече инфо възможности, приложения. VST хоста - това какво и къде да го видя за да ти дам повече инфо.
  6. Искам да добавя нещо за, което се извинявам, че пропуснах да кажа Когато я стартирам ми дава Audio Error -> Failed to Load audio driver (Неуспех при зареждане на аудио драйвер).
  7. Здравейте сдобих се наскоро с тази програма - Superior Drummer 2.0 Програмата е великолепна но има един проблем с нея. След, като я инсталирах се оказа, че няма никакъв звук. Тоест не чувам това което правя на нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.