Jump to content
Българският форум за музиканти

triontrion

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Bass,Pro Tools,Logic

Profile Information

  • Gender
    Male

triontrion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Е ..това е ясно ...за без пари в началото,когато не можеш да си го позволиш а адвокатите видят в твоя случай добра инвестиция.Големите проценти са след това .Всяка инвестиция е желателно да има и възвръщаемост
  2. За такъв случай много адвокати ще се избият да те защитават и то без пари ... естествено ако са убедени,че си прав и ще разчитат на големите проценти след това.
  3. За да осъдиш Лейди Гага трябва да може да докажеш,че ти преди нея си написала песента.Можеш да ползваш каквито си искаш доказателства в съда( свидетели,демо дискове,работни проекти от програмите,излъчвания в радиа,тв и интернет и т.н ) Никакви регистрации няма да ти помогнат...осте по-малко в бг.. Това, което можеш да направиш е да оставиш твоите песни на диск или касета при нотариус(срещу дребна сума), който в случай на съдебен спор може да докаже,че ти преди Гага вече си имала идеята. Това е най-сигурният начин поне за Германия(мисля,че и за цяла Европа).В Щатите,както някой по-горе беше писал,е различно ако искаш да си опазиш интелектуалната собственост.Знам,че и в БГ има някаква регистрация в Министерство на Културата ..но дали и как това може да ти помогне не знам. Вече има и електронни (легални) нотариуси и не е скъпо. www Priormart примерно. А за откраднатото ти парче ти направи ли нещо? Единствено е решаващо, дали можеш да докажеш, че си го имала преди да попадне в крадеца. Неизвестен немец успя да докаже,че 16 години преди да бъде издадена песента е изсвирил солото на Gary Moore - Still got the blues.Най-вероятно се е пенсионирал вече и обикаля островите.Много пари е получил за авторски права със задна дата...а и ще продължава да получава за всяко следващо излъчване на песента. Така че,нещата не са за подценяване.Една спонтанна гениална идея може да ти осигури старините ..че и на поколенията след теб.Но трябва да си потърсиш правата.
  4. triontrion

    Pro Tools

    Здравейте! Нов съм в този форум ..(за да не ми се нахвърлите за следния въпрос) ;-) Случайно да знаете, дали PT има функия за негативен Loop( при Cubase) ili Cycle( при Logic), с който се прескача определен регион?.В другите програми това става, когато се сменят местата на locator-ите (левият от дяасно а десният минава от ляво) и се активира loop/cycle. А други функции, които да ви липсват в Pro Tools?
  5. http://www.thomann.de/de/harley_benton_hb20b_bass_combo.htm ili http://www.thomann.de/de/harley_benton_hbw20.htm
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.