Jump to content
Българският форум за музиканти

ScorpioN

Members
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

ScorpioN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не си си оставил, нито координати, нито поща, нито скайп... нищо. Дори и в профила. Ако някой прояви инстерес (евентуално) няма как да се свърже с теб. Като начало е добре в такива постове да имаш био + информация за контакти, ако не в темата то поне в профила ти.
  2. Моя съвет е първо да поразцъкаш малко OSX и след това да искаш "PRO"-то. Много добра машина и не за подценяване е и новия iMAC. Характеристиките можеш да видиш на сайта на "Ябълката". (говоря за Core Quad модела). Аз лично отдавна съм минал изцяло на Apple ... дори не си представям да ползвам друго освен техните продукти. До тава стапен се вманиачих, че това вече е болестно състояние. (iPhone - 3Gs - 32 GB, MacBook Pro (черен), Mac Pro + една hakintosh машинка) Що се отнася до това дали е "гей" ... ти сам го каза - Всички прота ползват Mac в областта на дизаин, видео и аудио, а бялото е хубав цвят, който май само на iPhone-а не му отива. И все пак Mac може да подкара и Windows (Винбозата...) благодарение на интел интеграцията. Дори при инсталацията на "Leo" в пакета си идва със т.нар. Bootcamp. Софтуер, който е в ролята на буутлоадър и ти позволява да избеираш м/у различните OS при "startup". Освен, че е лек (е много относително казано, но е гъвкав ОS), бърз и много приятен за работа, OSX е лишен от лукса да гълта РАМ, подобно на MS продукта. Грубо казано работи толкова леко, защото за разлика от "Уинбоз"-ата , където всичко се тъпче в и без товамалкото останало свободно място по харда в така любимата ми виртуална памет, ябълката прелоадва всичко още на старта в рама и грубо казано го вади от там вместо да зарежда и изпразва наново всеки път. Не е точно така, но като за по- груб начин обяснено мисля, че е О'К ... Ако те интересува повече има "Google" ... Зарежи глупостите с хакитош форумите и си купи истински Mac. Момчето го е казало преди мен " Не е същото и няма и да бъде..." Има ги на изплащане и ако компютъра ти носи пари това е добра инвестиция. Ако си студент - още по-добре, защото Apple правят зверски намаления и промоций за учащи. Аз така си взех тънко macbook-а. И за тези, който бързат да пишат - ДА ! Промотата важат за България. Мултирама например продават техните Епъли по тази система. За повече инфо си има интернет.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.