Jump to content
Българският форум за музиканти

EZDrummer

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

EZDrummer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. E-MU 1616M или m-audio delta 1010LT? Разликата незначителна ли е? или не..
  2. Благодаря! Ще се радвам и малко по-подробно да ми се обясни кой защо е добър и по-добър и какаво може д аправи което друг не може за да мога да си сравня и избера.
  3. Значи наумил съм си да си записвам вокали професионално у дома, на компютъра. Имам м-аудио делта 1010лт и сега имам нужда от някакъв микрофон който да записва кристално чисто всички вокали които изпея. Обаче нз какъв микрофон ми трябва, да ида да си купя. Нз и откъде.. Какво да си взема? Моля давайте съвети, да не взема нещо за което после ще ме яд. разполагам с 400 кинта предназначени за микрофон, но ако се налага и си струва бих отделил и още 200. не мисе хвърлят излишно пари, но държа да имам нещо с което ще записвам професионално(доколкото е възможно това)
  4. В света има велики хора и ти си един от тях! :hysterical:
  5. тва е мега тъпата програма ! адски гадна 'музика' излиза от нея. искам нещо което звучи добре. еееееееее ама недейте така..моляви..добре препоръчайте нещо, че ще експлоадирам от яд! Моля ви сериозно! /нее нужно да е безплатно, аз мога да си го намеря./
  6. Това което търся обаче не искам да е по ноти. Неразбирам от ноти. Трябва ми нещо елементарно за работа като пънк-о-матик игричката. От ездръмъра съм доволен. Но ми е малко сложно. Още не съм го научил съвсем. Търся нещо което е лесно, наистина елементарно за работа и музиката която се създава с него звучи добре. Може транс, индъстриъл, пънк, метълкор... никъде не намирам това което търся. Рових се из гугъл 2 седмици и свалях наред торенти. После инсталирах, пробвах vst plugin-и, но не останах особено доволен от нищо което успях да пусна. Помощщщ! Помагайте...
  7. ee най-добрия който мога да получа ставаше дума. Благодаря а можели марка с модел? овен тази която си ми предложил вече - Beyerdynamic DT770. по-добри в бг няма ли на др марки?или на същата? ако да, кажи им моделите. благодаря
  8. добре де никой не ми отговори точно и ясно на това. никой не ми даде някакви алтернативи на тези Beyerdynamic DT770 и не ми обясни нещо повече за тях.Да считам ли ,че те са най-добрите за мен?а ма моляви не ме оставяйте сам да си правя изводите.. не е хубаво така. тъп съм(виждате го),и ще взема да объркам нещо и после да ме е яд,че съм взел нещо което не отговаря на изискванията ми. P.S. на Beyerdynamic DT770 леко ме притеснява материята от която са изработени.вижда ми се сякаш са използвани материи от животински произход ,а съм вегетарианец.
  9. добре можете ли да ми препоръчате мониторни,ако може тея дето вадят най-добрият реален звук,нищо че разполагам само с около 400лв бюджет, мога да отложа с месец ако ще си струва и ще имам към 1000лв..и нека приличам на идиот! винаги съм искал да съм център на вниманието и вселената хаха както е казал салвадор дали "Чуждото мнение ми е безралично. Единственото нещо, което ме вълнува, е да се говори за Дали. Пък било то и хубави неща."
  10. ами SENNHEISER HD-575? гледам 131 лв и 38 000 hz.. ама мн подозрително ми изглеждатс тая цена за тая марка.. и 12 месеца гаранция само ,спрямо другите им продукти които имат към 36.. на мен HiFi ли ми трябва или мониторни (про аудио)..не ми трябва да е приятно за ухото, а да е верно. искам истински да чувам нещата, не гримирани. обаче ,тея HiFi слушалки SENNHEISER HD-575 мисе виждат с добри показатели по отношение на 38 000 hz..или можеби не е това критерият.. какво да търся и гледам? както казах искам кристално чист , реален звук! P.S. сравнявах ги тия SENNHEISER HD-575(130лв) с SENNHEISER HD-595(420лв)..и гледам че са почти еднакви.. първите на 38 000 hz, вторите с 1000 повече.
  11. значи желанието ми е да си купя слушалките които вадят най-добър звук.. до 300-400лв.въпреки,че не мисе дават повече от 250-300. трябват ми за настолен компютър предимно. но ще ги ползвам навсякъде.. лаптопа ми.. айфона(знам ,че няма да може да го захрани за добър звук),колата..навсякъде дето мога.. искам просто най-суровия и изчистен звук на който ушите ми са способни да чуят. Не искам да е умекотено звученето! Отдавна си мечтая за това.. помня ,че бях още малък :] както и да е.. Беше ми препоръчано като марка Sennheiser и AKG. Вчера ходих в техномаркет на цариградско и ми показаха тези AKG. Като най-добрия им модел там имаше 26 000 hz, друго непомня. некво HD, без wireless. Wireless неща! Не ми се дават излишно кинти. после се насочих да видя какво предлагат от Sennheiser..но магазина затвори..и нямаше време..тръгнах си. Днес щях да ходя пак..ама викам да не бързам и да взема да се консултирамс вас Какво според вас ми трябва? и като марка и модел. Аз засега се спрях повече на Sennheiser..но не знам кой модел ще отговори на изискванията ми за това което търся.. P.S. чувал съм,че имало някакви слушалки с вградена звукова карта..те какви преимущества имат..покажете ми няколко и ми кажете с подве три думи нещо за тях.
  12. ясно. 10х :] a може ли тема с някакво упътване на български, просто обяснено, как се работи с програмата. смятам, че едно такова инфо, ще ми спести мн време и нерви. в момента търся как става номера да записвам нещо с тия барабани..
  13. sardaesox мн благодаря! да ти се връща! и на останалите благодаря! успях! евала! немам думида опиша радостта си.. един ден ако мога и аз ще помагам // а DFH и останалите неща за Ezdrummer-а(които смятам да инсталирам) пак ли от там да ги търся?
  14. добре де, как да го направя? как да подкарам програмата
  15. хах по случайност точно преди 2 дни си инсталирах Reaper. обаче как мога да за да я подкарам с него? моля ви обяснете ми по-подробно, защото никога досега не съм го правил и не знам изобщо за какво става дума явно.. това standalone ми дойде като гръм от ясно небе.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.