Jump to content
Българският форум за музиканти

Djinjifila

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

Djinjifila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Здравейте отново на всички. За да е по - удобно на всички, които са харесали нашето парче, но не искат да минават всеки път през клипа, за да го слушат качихме и едно от така наречените Официални Аудио Клипове. Много помпозно прозвуча, тюх! Сложихме и английски субтитри на клипа, които включват и английския текст, който написах и предстои да запишем в студио съвсем скоро. Поздрави на всички!
  2. Благодарим от сърце. Опитваме се, въпреки пречките, които има пред нас. Ще се преборим Ableton Live
  3. Здравейте колеги и приятели. След дълъг период на труд, под и всякакви такива мога най - после да споделя своето дебютно парче "Спаси Ме". Парчето е хип - хоп балада и с екипа го работихме доста дълго време. Записите са правени в Пекарната и домашното студио на нашия бийтмейкър Zimone. Текстът е мой. Надявам се нашият проект да Ви хареса и да ни подкрепите с някой лайк или споделяне из социалките, за да може да стигнем до още повече хора.. Разбира се има и кусури, които ще изчистваме в бъдещи парчета.. А защо съм избрал псевдонимът R.A.N.D.O.M.? Дълга история, която с радост ще споделя някой ден. Поздрави!
  4. Хубав глас, но чисто като дикция, изразност, чистота и разбираемост пеенето е на доста ниско ниво. Много сгрешени фрази и звучащи съвсем неадекватно на хората, които знаят езикът.
  5. И така, няколко години по - късно аз пак се връщам тук със същата молба. Нещата така се извъртяха, че заминах да уча в чужбина и така и не започнах тук, защото се занимавах с всевъзможни подготовки за заминаване и т.н. Доста от тази информация и стара и не знам доколко още важи. Ако може да споделите препоръките си, мненията си и ценовите диапазони на тези школи/педагози. Благодаря предварително!
  6. Не го възприемай като спам,приятелката ми и тя от година и нещо все кашля и и се събира секрет някакъв(не е певица) , все я карам да ходи на доктор и докторите и казват че нищо и няма ,то и аз съм така,но си го обяснявам с многото цигари,та какво всъщност значи заден ринит? Пробвай със запарка от смрадлика за дезинфекция с гаргара,без да я пиеш,ма и това не помага май. Задният ринит е когато постоянно ти се събира секрет в гърлото и постоянно трябва да го кашляш, за да го изкараш/изплюеш. Отвратително дразнещо е и много пречи при пеене, защото когато репетираш или пък недай си боже по време на изпълнение като ти заседне на гърлошо, щеш не щеш трябва да го изкашляш. Благодаря за предложенията досега.
  7. Ами то аз пробвах с тези спрейове стеримар от магазините, пробвах и още няколко спрея направо не е истина. Ще пробвам всичко, което си казал, защото просто искам да го излекувам това и да ми се маха от главата. Благодаря ти отново. Ако някой има други идеи, моля да ги сподели.
  8. Ще го пробвам, благодаря ти. Всякакви предложения приемам. Пробвах със солена вода, промивки, чайове, но този секрет продължава ли и продължава да ми се събира в гърлото и трябва постоянно да кашлям, за да си прочиствам гърлото, а това ми пречи като репетирам и като цяло на гласа. Благодаря предварително на всеки, който ми даде съвет.
  9. Djinjifila

    Заден ринит!

    Хора, с този проблем съм от две години. Какво ли не опитах мамка му и не мога да се отърва. Пречи ми много при пееннето и ми е голям проблем. Моля ако имате идеи, споделете ги.
  10. Благодаря на всички за отговорите и за препоръките. Става въпрос за поп пеене. Аз съм напълно начинаещ, просто скоро ми препоръчаха да започна да се занимавам с това и не разбирам толкова много, за което моля да ме извините. Георги Мирчевски го знам, но неговите цени са непосилни за мен. Когато се свързах с него (може и да не е бил той, но някой от школата му) ми казаха, че цената е 40 лева на час, което а абсолютно непосилно за мен. Благодаря за предложенията П.С : Очаквам и още предложения, тъй като все още не съм избрал
  11. Всякакви оферти за София ме устройват, стига да не са в крайните квартали и да има добър транспорт до там
  12. Здравейте! Искам да помоля за съвет относно вокален педагог в София. Искам да започна да се занимавам с пеене, защото има голяма вероятност от есента да съм в едно актьорско училище. Там се учи пеене и се работи с гласа на всеки ученик, но аз искам да бъда поне малко подготвен. Ако може да ме насочите към някои хора и също така ако е възможно да ми кажете като цени на час как вървят нещата. Благодаря предварително на всички, които ми отговорят
  13. Спешно търся инструментали на Тина Търнър - Proud Mary, Майкъл Джексън - We Are The World и Елтън Джон - Believe Търся качествени инструментали, защото ще записвам в студио. Моля ако може някой да ми помогне, ще съм Ви много благодарен. Благодаря предварително на всички. П.С : Извинявам се ако звуча некомпетентно.
  14. Благодаря много за предложенията и съветите. Със сигурност ще ми бъдат полезни. Искам да попитам дали някой от вас има наблюдения върху следните модели. Аз ще погледна и всичко предложено дотук , но все пак: http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3350 http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3349 http://www.visiarts.net/catalog/product_in...roducts_id=3348 Ако някой има наблюдения моля , нека каже. И предлолагам стативите не вървят с тези пиана , но все пак. Благодаря предварително на всички и благодаря за инфото дотук.
  15. Само забравих да спомена и по възможност да има възможност за връзка с PC и каквито други функции е възможно в рамките на тези пари. Извинявам се за двойния пост , но не намерих бутона EDIT....
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.