Jump to content
Българският форум за музиканти

doncholito

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Jackson JS1

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

doncholito's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Може би точно от там трябваше да почна - целта да свържа ефекта с компютъра е да мога да си качвам готови настроени ефекти от интернет, както и да бекъпвам старите. Кабела, който ползвам е точно този: https://www.bad_link/ad/midi-usb-interface-kabel-CID632-ID6pF2I.html
  2. Не, за съжаление нямам други устройства с които да тествам. Продължавам да търся драйвери за Босс-а, мисля че там ще е проблема, на клипа, който гледах в интернет, там по друг начин Уиндоуса хвана ефкета при включването му към ПС. Има вариант и кабела да не ми е читав, знам ли. Весели празници на всички!
  3. Първия път точно това бях направил, бях ги обърнал, но после ги сложих както трябва, рестартирах ефекта и компа, но пак не се получи. Ако има значение, на преходника от Midi към USB има два светодиода - IN и OUT, като свети само този за изход.
  4. Здравейте, имам проблем със свързването на горепосочения ефект за китара Boss GT-8 към компютър. Взех си кабел Midi In/Out към USB. При включването към компа в "Device Manager" ми го хваща като USB Audio Device (Използвам Уиндоус 7). Влизам в настройките на ефекта, проверявам ги и ги правя както са дадени в единствения клип в Youtube за свързване на този ефект към ПС. Ползвам като програма "GT-8 FX Floorboard". До тук добре, но колкото и да се опитвам да ги свържа, ми изписва че не намира такъв ефект. Предполагам проблема е в драйвера, който си хваща, не знам. Търсих в интернет специфичен драйвер за ефекта, но не намерих. Моля, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем да сподели.
  5. doncholito

    Guitar Effects

    Здравейте, нека да ползвам темичката за да попитам и аз нещо. Какво мога да очаквам от следното процесорче - Korg AX10G. Начинаещ съм, ако успея да го взема ще ми е първият процесор, на който ще свиря. Стилове, които ме влекат - Метъл, хеви метъл . http://www.musiciansnews.com/guitars/73/ko...ing_pedal.shtml
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.