Jump to content
Българският форум за музиканти

maesstro

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно maesstro

  • Рожден ден 07/19/1984

Previous Fields

  • Инструмент
    ПИАНО, китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    157841018

maesstro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. haha mnogo sme6no nqma 6to.. po dobre da ne be6e pisal. Mn qsno 4e ot muzikalen magazin, no prosto pitah nqkoi znae li model4e.. da preporu4a, da kaje ot koi ot muzikalnite magazini ei takova info.. no ako e prekaleno mnogo ne mi otgovariaite..
  2. Вчера ходих до технополис и видях, че там продават едно ел. пиано CASIO 88 клавиша .. и сичко там.. хубавото което мн ми харесва на мен е, че беше с твърди клавиши, като на истинско пияно. Има си колонки кам него и изглежда прилично за цената си от 1100 лв., но малко не ми харесва CASIO. Аз имам синтезатор CASIO с миди, дискети от средно добър клас,но CASIO не свирят като YAMAHA и това е напълно разбираемо спрямо цената им. Та въпроса ми е следния.. искам да си купя или пиано от този сорт което да е с колонки като гореспоменатото CASIO или синтезатор някаккъв приличен, но главното изискване е - ДА Е С ТВЪРДИ КЛАВИШИ И КОЛОНКИ... Някои може ли да даде съвет, марка, модел... цена..>? от каде да взема евентуално.. Междо другото CASIO-то в технополис не беше лошо никак... но ми се искаше да дам малко повечко пари, но да не е CASIO. ??
  3. Владо - клавирист на 23 години от София. Свиря от 1991-ва. Идеята е хубава, ако се организира среща ще дойда.
  4. А друга освен тази стагг с542?? или?? случаино гледах в сайта на технополис там предлагат някаква за 85 лв..???
  5. Здравейте, имам следния въпрос към по просветените от мен в тази област, а именно към вас китаристите. Аз съм пианист и свиря вече от 14 години на пиано (кадето сам по-компетентен) но от няколко години посвирвам и на китара без да съм ходил на уроци. Уроците по солфеж за пианото и останалите неща който научих ми помогнаха да започна да свиря на китара и мога да свиря прилично в момента :) Искам да си купя някоя прилична (не професионална) акустична китарка на която да си свиря за собствено удоволствие и която да не е скъпа !!! Имам професионален синтезатор за който дадох достатачно много пари защото ми е основният инструмент, но искам и средно добра китарка ? Какво ще ме посъветвате ?? От къде мога да си намеря такава и да не е много пари защото нивото ми като "китарист" не си заслужава за китара за повече от 100-тина лева. Надявам се да ми помогнете.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.