Jump to content
Българският форум за музиканти

LUI THE GREAT

новаци
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно LUI THE GREAT

  • Рожден ден 04/01/1913

Previous Fields

  • Инструмент
    na zub4e

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

LUI THE GREAT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Аз съм малък и спомените ми от 80-те са свързани с детската градина, но защо си мислите,че читалищата ,след като са се провалили веднъж като сцена за рок, 30 години по-късно ще успеят? И каква е ролята на държавата в рока, като субкултура?
  2. Това Металика , освен че са дребни акционери и много малко бакшиш вземат.... Само хлапетии ги слушат дето едва ли ще ги поканят на банкет, рожден ден или където и там ви се ходи ,да свирят. Изобщо какво разбират от музика и от бизнес? Направо са се минали.... Добре, че сте вие двамата: soundburger и Бицев -да им обясните как се прави тая работа.
  3. Давай бате шефе. http://vbox7.com/play:e02320b8&al=1&vid=4285024
  4. 20 години след падането на Берлинската стена да Фърляме китарите и да Фаштаме калашниците? Челен сомалийски опит, браво! Това ли предлагаш?
  5. Защо в bg компании, артисти различни от чалга рядко стигат до втори албум? Артистите, продуцентите или аудиторията са причината? Защо Ahead (Русе) , Lora (Бургас) , Джанго Зе (Варна) и много други останаха еднодневки? Може би г-н Янкулов знае отговора най-добре? Това е зависимост, която за съжаление е факт не само в неговата компания , но така или иначе имаме тема във форума. Медиите ли са причината, както той твърди? Или комплекс от причини?
  6. да, добре. Кой печели повече: Металика или Глория ? Просто в bg липсва bg метал по конюктурни причини от субективно естество. Правилното сравнение вярвам би било между Металика и Майкъл Джаксън, Мадона, Роби Уилямс и тн (тоестъ големи с големи ), при това Металика дължат известноста си предимно на едно доста поп парче, а не на тресните си. Да не говорим, че това е една от много, ама много малкото популярни метъл групи На Българска почва сравнението би трябвало да е между БТР и Глория, а кой печели мисля, че е очевидно от съществуването на цялата тази тема Ами явно БТР "толкова разбират" Всъщност BTR, Metallica, U2, Rolling Stones... печелят добре , защото притежават голяма част от правата върху музиката и името си, за разлика от Глория,Мадона и Лили Иванова, които са просто изпълнители и колкото и да продават - друг прибира парите. Това би трябвало да ти е ясно, кolio_k , ако имаш претенции за професионалист. yours: Master of Puppets
  7. да, добре. Кой печели повече: Металика или Глория ? Просто в bg липсва bg метал по конюктурни причини от субективно естество.
  8. Виждам,че и новото поколение български бизнесмени си е избрало позицията "от чуждо име и за чужда сметка". Това едва ли учудва някого.
  9. Пробвайте Nescafe , те също милеят и пилеят. Защо всички говорите за бизнес с такъв читалищен патос?
  10. Бицев, този сценарий ще вземе поне 5 оскара.В главната роля виждам някое Натвиз-чийско лекенце-гей. Пак излязохме извън родната картинка.Тиражи с 5 и 6 цифри спряха да се спрягат откакто mp3-ката лиши родните пирати от мангизи за пране. За Стефан Диомов ли говориш? Тоника СВ - "българската ABBA"-ахаааах Този колко кънтрита е откраднал.... и му плащат, защото ги представя за свои,а за "Минавам през теб " - да не говорим... Цитат(Бицев @ Sep 22 2009, 08:04 PM) Гениален композитор, всяка нота изпод перото му е хит. Некадърен изпълнител му осира поредното парче и то не се харчи на пазара. Кой да вземе повече?[/b]" "Оставаме,оставаме."
  11. На художествените ръководители мястото им е зад решетките,с оглед на изхарчените за 65 години стотици милиони и постигнатите скромни резултати. На "мениджърите" от прехода мястото им е в съседната килия, с оглед на източените, изпраните и безхаберно похарчени пари и още по-скромни резултати. На собствениците и управителите на клубове, дискотеки и увеселителни заведения (питейни), както и на техните dj-и, мястото им също е в дрънголника, и на техните деца също там им е мястото, защото и те станаха мениджъри на дискотеки и dj , без да платят нито стотинка авторски права за 20 години безогледно печалбарстване. Единственият светъл лъч,по ирония на съдбата, е наследство от годините на комунизма и това е огромната база от концертни зали, чиито наеми за съжаление са твърде високи на фона на безумния брой "безплатни" концерти. Резервата "България" трябва да се затвори, херметизира, напръска с препарат против кърлежи и бълхи-докато и последния маймунски задник не бъде поставен на мястото си.
  12. Кажете ми няколко български мениджъра, без значение от кой жанр музика, и ми посочете успех на техните артисти-за да разберем всички "Има ли свестни мениджъри в България?", кои са те и влизат ли въобще в този форум!!!
  13. Joker Media ще свършат ли работа?
  14. Тия събраха пари от радиата и дискотеките,разпределиха си ги,сега искат и от i-net потребителите да събират,сякаш някой ще им изтегли смотаните песни...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.