Jump to content
Българският форум за музиканти

bass_89

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bass_89

  • Рожден ден 04/07/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    Ibanez RG505

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

bass_89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Перфектно!Много благодаря.
  2. Благодаря че се отзовахте.Иначе и аз гледах че в thomann имат каквото ми трябва,но не ми се поръчаше от там тъй като предполагам че доставката ще ми излезе поне два пъти повече от цената на самия стъд.Но щом казваш че мога да поръчам през динакорд ще проуча как стоят нещата и ще поръчам.
  3. Здравейте колеги.От известно време се опитвам да си намеря място(желателно бг сайт)от където да мога да си поръчам части за флойда на китарката.Модела на китарата по конкретно е Ibanez rg505 от 96 ако не се лъжа за годината и е оборудвана с original edge tremolo.Та проблема е там,че предишния собственик се е постарал добре да изглади главите на болтчетата които отговарят за настройката на интонацията и сега ми трябват нови.Освен това и единият ''стъд'' също е добре изгладен и не мога да регулирам екшъна който в момента е доста висок.Ще се радвам ако някой знае от къде мога да се сдобия с нужните ми части.
  4. Честно казано не мисля че някой би могъл да ти даде особено обективен отовор на въпроса.Просто нещата винаги опират до субективните препдпочитания на музиканта.От трите най-ярко би трябвало да звучи jem7v заради тялото от елша.Добър избор ако ще ползваш китарата основно за сола,rg4570z би трябвало да звучи доста по плътно и ''тъмно'' естествено заради махагона и кленовия топ,и някаде по средата би трябвало да е rg3570z.Ако трябва да избера една от трите за себе си то това ще е rg4570z.И накрая искам да кажа че не съм имал честта да свиря на нито един от трите инструмента и мога само да предполагам как биха звучали наистина.Така че ако мислиш да копуваш инструмент от подобен клас,моят съвет е по-добре да изчакаш и да се докоснеш до всеки един от трите,и в крайна сметка да решиш кое най-много ти допада като тон
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.