Jump to content
Българският форум за музиканти

tish

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tish

  • Рожден ден 11/20/1989

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    ми то и аз нз :)

tish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте мили хорица от този така полезен форум! Решила съм да си взема микрофонче shure sm58 или 57 или нещо от сорта, ей така да си записвам някакви измишльотини вкъщи. В момента правя тези упражнения с едно кондензаторно боклуче с юсб и естесвтено хваща много шум в нетретираната ми стая. Та минавам на въпроса: Иска ми се да си взема сравнително добра саундкарта с място, в което да си мушна планираната покупка /извинявам се за невежеството, но ми избяга от главата наименовнието на изхода, който търся/. Ще ми се тази саундкарта да е вградена и също така да има оптика, че поне и като слушам музика да ми е кеф. Та вече и баш въпроса: Съществува ли такова животно между 200-500лв и къде да го намеря, че четох бая и нещо почнах да се обърквам съвсем... Благодаря предварително на тези, които имат търпението да прочетът това и да отговорят.
  2. tish

    Heavy Metal

    ау това чудо много ме радва
  3. фул респект считайте ме за фенка
  4. 1)nickname:tish 2)Възраст:18 3)Образование:ми 2009 завършвам средно като готвач (ако някой го интересува) 4)Вашият инструмент/и: кухарка кремона и 1 орфей и една електрическа орфей (все още се уча...не ми се отдава особено) 5)Предпочитан музикален стил: от рок до разни гор грайнд нещица 6)Вашият вдъхновител:Slayer, Metallica, AC/DC, Walking The Cadaver, Judas Priest и много други 7)Досегашни (не)реализирани проекти: ми оформила съм си цели 2 албума дето за нищо не стават ама все пак..(ако се брои това де) 8)Странични интереси: компютри, концерти, още компютри и музика... 9)В кратце(или с две думи за вас самите):
  5. преди доста време направих опит за песничка...но не ми се отдаде и се получи това и тъй като не мога да свиря на нищо (перманентно несхващаща ) та е направена с FL Studio 7 ми.. дано ви хареса.. http://metalmilita.data.bg/music/Tish%20-%...da%20Techno.mp3
  6. e това много ми хареса
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.