Jump to content
Българският форум за музиканти

beni

новаци
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    не свиря на инструмент

Profile Information

  • Gender
    Female

beni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. искам и не че те обичам на таня боева.ако някой ги има
  2. искам на десислава-неочакван край
  3. beni

    има ли начин?

    Nemorino изключително много ти благодаря за изчерпателния отговор.Мисля,че ще ми бъде от полза.
  4. beni

    има ли начин?

    хайде какво стана изчерпа ли се темата?искам да науча повече.
  5. beni

    Instr

    аммм......... пак ще поискам нещо.......ако някой има програмка,която може да изчиства вокала до по-голяма степен моля да се опита да направи инструментали от горепосочените песни и ще добавя още една нова на Вероника-Ако поискам
  6. beni

    песента която...

    и на мен ми се струва че не е за твоя глас
  7. beni

    песента която...

    зравейте!темата е за песента която най-много ви измъчва.най-трудната песен която сте пели.моята най-трудна за мен е на Christina Aguilera-Hurt .коя е вашата?
  8. благодаря ти,че поне си се постарал да ги потърсиш.
  9. хей трябват ми невена-все така,невена и теодор-всеки път обиквам те,росица кирилова-истинското лято,десислава-не е илюзия,но не просто заглушен да е вокала и десислава-лудост е.ако можеш да ми намериш дори само един от тези ще съм ти мн благодарна.
  10. beni

    Instr

    благодаря ти, че се отзова,но вече си намерих инструментала.
  11. beni

    Instr

    също ми трябва инструментал на blue-sorry seems to be the hardest word.търсих го,но го намерих само на видео.съжалявам,че ви тормозя,но готвим концерт и не сме решили точно кои песни ще изпеем
  12. beni

    Instr

    ами харесват ми на десислава-лудост е,забрави за мен,неочакван край,не е илюзия,но и на тях не намирам инструментали.освен на не е илюзия, но не е хубав просто леко заглушен е вокала.
  13. beni

    Instr

    съжалявам че пак пускам тема за инструментали,но никъде нищо не намирам.сигурно не търся правилно.та както и да е трябват ми 2 инстр на песните невена и теодор-всеки път обиквам те и невена-все така.пробвах с emule но не ги намери.скоро правим концерт и ми трябват нови песни.помощ!
  14. beni

    има ли начин?

    "G-E-G-E-G-E Постепенно интервалът се намалява до малка секунда:Fis-E-Fis-E-Fis-E или F-E-F-E-F-E " ето това нещо не можах да го разбера
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.