Jump to content
Българският форум за музиканти

batbambo

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    KITARA

Profile Information

  • Gender
    Male

batbambo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Е не знам как да я кача тая снимка.То си е оригиналното с китарата не е пипано или сменяно с него си звучеше супер.
  2. Здрасти,не намерих подобна тема,за моя проблем,ако има извинявам се.Проблема е следния,акустична киатра ИБАНЕЦ,имаше страхотен звук до като не смених струните и то със същите каквито бяха при закупуването на китарат,обаче странно звука стана отврат,тоест,няма бръмз,браждене грифа е перфектен,екшъна също,но китарата кънти като кофа и то на свободни струни тоест опират се само на нъта и магарето,не е от прагчетата,ако някой има идея от къде дойде това плякане,да помага,дали от нъта или от магарето може да е това.Мерси предварително.Поздрави.
  3. Взех си,да добра е за тези пари,доволен съм,след някоя друга година ще мина на по висок клас.Мерси за мненията.
  4. batbambo

    Китара Walden d350ceb

    Здравейте,колеги.Искам някакво мнение,ако е от личен опит още по добре,за тази китара Китара Walden d350ceb.
  5. asio4all е задължителен, иначе се получава голямо закъснение при свирене. За да пиша във форума, значи съм пробвал, почти всичко. Но нещо ми Убягва явно. Продължавам да приемам идеи.
  6. Не става.Драйверите са ми наред,not connected нямам,всичко си е включено.Други настройки иска явно.Помагайте с други идеи.
  7. Мерси за идеята,ще пробвам с драйверите.А за правописа си взимам бележка,просто бързах,като пусках темата.
  8. Здрасти,прочетох много неща но,отговор не намерих на моя проблем.Аз прди месец смених лап топа,инсталирах си гуитар риг 5 и.... Никъв звук.Ся да кажа само че съм работил с тая програма на двата ми предишни лап топа с вградени карти и бях доволен от звука даже си пусках звука брез уредба на големи колони,всичко беше супер.Ся обаче не става и не става,немога да искарам никакъв звук,обаче на настройките за звука си отчита китарата а на праграмата риг 5 не.Забранявах устройства,слагах на под разбиране микрофони изключвах е не и не,не мога да се оправя с тия настройки.Айде някой ако е наясно да обясни стъпка по стъпка как се прави,лап топа е asus К72J,WIN7 ако това може да помогне.
  9. batbambo

    Yamaha Rgx 220dz

    здрасти.интересува ме мнението ви за тази китара коъто има преки наблудения нека пише искам плусовете и минусите и по точно нещо за флоид-роуза на този модел.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.