Jump to content
Българският форум за музиканти

emka

Members
  • Мнения

    101
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Female

emka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте на всички! Търся си хубава акустична китара и се спрях на моделите на Crafter - ценови диапазон от около 250 - 400 евро. Добри ли са според вас?
  2. Paldi

    Брао на тебе!!!!! ИДОЛКА СИ!

  3. EDIT : още линкове http://www.esnips.com/web/emily-s-folder
  4. аз имам техника ама не ми се занимава ако не е за нещо сериозно иначе записите да са хубави е мн важно щото после си чуваш нещата по-добре и знаеш какво да чистиш абеееееееее може ... ако ми хрумне някога пак да запиша нещо що да не ;D иначе сега съм на село и ползвам някав интернет дето и аз нз откъде е ииии ще пробвам пак да ги кача някъде изглежда никой не знае какво е станало с putfile ;d
  5. а да, това е идея, ама в тия песни на две-три места си има цели пасажи дето са си мои, а в оригинала ги няма нях нпх ако не ме мързи да записвам, ще пусна радвам се, че ви харесват нещата офтопик (аз май питах по-нагоре) : някой знае ли какво е станало с putfile.com ??? ? :?
  6. да ама записвам с мп3 плеър, ако пея по-близо или пианото заглъхва и остава само глас, или микрофончето "избичва" а ме мързи да ходя по студия само за да си записвам песни, то няма смисъл иначе колкото да се чуе става благодаря за коментара по темата
  7. топли, пресни http://4storing.com/99sq8o/4c217167c144c af0dfc425a9d347faac.html://http://4storing.com/99sq8o/4c217167...a9d347faac.html после ще кача и kid rock - all summer long те те имрпвизацийки offtopic: някой може ли да ми каже какво е станало с Putfile.com :?
  8. окей ще запиша още! ама първо да си оправя стаята
  9. свиря на пиано за удоволствие [5 години] доразвивам си нотните познания свиря главно по слух
  10. корг тритон .......... аре на гюбека !!!!!!!!!
  11. mp3 player ...... за студия и ходене по софия нямам пари .....
  12. сега знам коя е песента...това е рап. o.o
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.