Jump to content
Българският форум за музиканти

SprockeR

новаци
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SprockeR

  1. SprockeR

    Paranoid Android

    Аз не мога да дам толкова подробен и обстойствен коментар, тъй като не разбирам. Но мога да кажа следното: Благодаря ти за това изпълнение! Поздравления, дори си качих твоята версия на телефона Определено искам да чуя още.
  2. SprockeR

    One Caress

    Определено бих искал да чуя още нещо от теб. Страхотни височини и много добре завършваш фразите. Бих искал да чуя нещо на ева несънс, много ще ти отива женският вокал.
  3. Поздрави За мен коментарите на журито в повечето случай бяха абсурдни (с малки изключения) и то не само към теб, ами към почти всички участници. Иначе най-много ме изненада Фънки, който в началото ти целуваше ръката, а в последствие имаше някой много грозни комнтара от него. Въпреки че на мен ми харесваше повече в началото, през цялото време беше много добре, а изпълнението ти на Шоколад много ми хареса, за разлика от други хора. Единствено на Шер песента ти беше малко по-слаба от останалите, но може би е опт това че към Шер съм по-взискателен. Пожелавам ти успех и да се надяваме скоро на твой албум. Ще е първия албум който някога ще си купя (до сега не съм купувал само свалям) ПС: Много исках да чуя нба финала да изпееш The Best на тинчето, но за жалост не стигна до последния кръг
  4. Пожелавам на Деница да направи огромна кариера за да им натрие носа на всичките
  5. SprockeR

    Robbie Williams - Angels

    Какво искаш да кажеш с това "Не се опитвай да имитираш чернилки"? Никога не се опитвам да имитирам когото и да било, просто обичам так да пея. За всичко останало съм съгласен, а сингбек имам, но май не е оригиналния инструментал и на някои места мелодията ме изненадва и затова не го ползвах.
  6. SprockeR

    Robbie Williams - Angels

    Мерси за подробната критика, точно това ми трябва за да мога да се подобрявам. Поопринцип пея с много повече чувство, но напоследък все повече работя над техниката си на пеене и от много внимание в детайлите ми се губи и чувството. Чувство винаги мога да вкарам, това никога не ми е било проблем, затова предпочитам да изгладя други проблеми първо. точно така пея когато го правя просто ей така, но както горе казах като започна по-сериозно и това ми пречи за сега. Мерси сега като го каза, наистина така звучи, не знам защо така се е получило. Благодаря за подробния коментар
  7. SprockeR

    Robbie Williams - Angels

    Какво мислите: http://sprocker.data.bg/Sprocker%20-%20Angels.mp3 Мисля че имам напредък, особено със вибратото, доста успях да го намаля, разбира се има още много какво да се желае
  8. За първи път изслушах тази отвратителна песен докрая (шоколад). Май все пак не е толкова лоша И много ме издразни журито - що пеела една октава нагоре, не се получило добре. Все едно тя го е решила. На репетицията Ритон и казаха- Внимавай много, защото ще пееш една октава над него. А и според мен така наречените от журито "филк извивки" се получиха точно в нейният стил и бяха чувесни. Напълно подкрепям изказването че певецеът трябва да има свой стил и да не имититра (уж и те това повтарят но си противоречът). @Infinity много точно го каза ПС: Много яко го прави Дени точно на думата "свят"
  9. Книги ли? Написала съм думата "кинти", т.е. пари на жаргон, извинявай ако съм те подвела. Знам какво е кинти, нещо съм се разсеял и съм го прочел грешно И на мен ми стана малко странно
  10. Не се изразих правилно Упражнявам се върху несмяната на тоналности А и в момента с упражнявам предимно с инструментал, както ми препоръчаха всички. А нещо не те разбрах, има ли книги по пеене?
  11. Много ви благодаря за коментарите, комплиментите и критиките. Наистина успях след това да чуя неща в записа, които не бях чувал преди. Напоследък много се упражнявам особено върху смяната на тоналности и вибратото и мисля че имам значителен успех, но това ще прецените вие. След няколко дена ще пусна подобрена версия. ПС. Може ли да ме насочите към определен учител? Ако е възможно да е по в центъра и да не е много скъпо, тъй като не разполагам с много средства.
  12. Докато се ровичках попаднах на това: Уби ме просто Е на това викам аз да го направиш по свой начин, много ми харесва вие какво мислите?
  13. За пореден път Дени беше класа над останалите... А журито докога ще продължава да хвали Ана и Мария? Двете викат мучът и не знам как още да го опиша, а те ги изкарват богини.
  14. Входа за концертите само с покани ли е?
  15. Много обичам да пея, целият ми ден минава в пеене (не професионално), но едно е какво аз мисля, друго е да си чуеш чуждо мнение. Тук изпълнявам Орлин Горанов - Светът е за двама, имам сам малко забележки, които мога да оправя, но все пак искам да чуя и вашето мнение Вие сте, надявам се освен критика, да ми дадете и някои съвети, защото наистина ОБОЖАВАМ да пея.
  16. Браво, Деница, Браво, наистина браво. Изгледах цялото ти изпълнение на крака. Не можах да повярвам че това се случва Тина Търнър, не пасти, а цели торти да яде за тая песен. Дори сам се учудвам към изказването си, защото Тина Търнър е жената която предизвика такава любов към музиката и пеенето при мен и по-принцип съм много взискателен към нея, но ти ме разби! Аз съм твой фен още от първия кастинг където, изпя един друг мой идол - Арета Франклин, по отново незабравим начин. Нямам думи с които да опиша това което почуствах по време на твойто изпълнение! От понеделник до сега съм го гледал сигурно над 60тина пъти без да преувеличавам. КАчил съм си го и на телефона и не спирам да го слушам. Ти си родена да бъдеш звезда и ако мога да цитирам Богдана Карадочева - "Ти си богопомазана". Есил Дюран не беше права - това беше най-доброто изпълнение, но не за вечерта, а за всички концерти до сега. Бие дори уникалното трио което спретнахте миналият път с Пламена и Нора. Наистина никога преди една песен не ми е носила такива чувства. През цялото време ме побиваха тръпки по цялото ми тяло. Знаете ли колко нелепо изглеждах когато си стоях пред дивана вкъщи и просто плясках ей така - сам. Но не ме интересува. Не си легнах преди да се появи предаването в аренабг за да мога да те чуя още веднъж, преди да заспя. Нямам търпение да изчакам следващия понеделник и да те чуя отнова. Да знаеш че всики те обичаме и подкрепяме, само от мен ти за това изпълнение получи 5 смс-а Още веднъж - Браво, Деница, Браво, наистина браво. За мен ти си негърка под бялата кожа!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.