Jump to content
Българският форум за музиканти

Niilo

Members
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Niilo

 • Rank
  той е!
 • Birthday 06/12/1985

Previous Fields

 • Инструмент
  вокал, китара, барабани

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. еее аз само давам идейка
 2. Наистина кофти история Докато ти го докарат защо верно не му мацнеш малко поксипол и да го стегнеш с една "скоба за водно съединение". Има и съвсем мънички и финни а са адски здрави. Струват стотинки и ги продават във всяка железария
 3. Никви индийски крокодили! Ще ни уплашат хамстерчето!
 4. Убеден се пише. Съдейки по аватара ти, ще се накефиш на репертоара
 5. Момчета, аз вас май ви познавам от някъде...
 6. Niilo

  Cupola

  Дълбайте, приятели
 7. Мда бе, то половината хора там бяха "Media" ебаси Направи ми впечатление, че много неща бяха пуснати на синтбек в песните им и се вписаха идеални в лайфа. Евала.
 8. Размазващо беше. Тия Stoneguard се оказаха много яки, противно на теорията ми за подгряващите групи. София, не пропускайте
 9. Niilo

  Озвучители

  Румен ли? Къде е озвучавал досега и с каква техника разполага... съответни и какви пари иска
 10. Niilo

  Beatbox

  Във форума си имаме такъв човечец, бре... не му помня точно ника тук как беше, но ще му кажа да се весне в тази тема като се засечем из пловдивските клубове с него Цецо му е името и почитателите на хип-хопа в Пловдив определено го знаят.
 11. Niilo

  Eclipse - участия

  адрес: гр.Пловдив, улица Лейди Странгфорд номер 5 телефон: 0888 924 301 работно време: 10:00-03:00
 12. Niilo

  Eclipse - участия

  То хубаво да се договориш с клуба, ама ако той не разполага с озвучаване, веднагически се появява фактора "хонорар на озвучител и наем на техника" :read: Три лева изобщо не е много за концерт. Макар, че всичко е според зависи. Ако се съберат 3-4 групи на концерт, които свирят само някакви кавъри, и 3 лева ми се виждат много. Аз съм навитак за авторска музика да давам много повече пари... защото даваш парите за това, че групата проявява творчество. Което ми напомня, че според скромното ми лично мнение, Еclipse трябва да обърнат много голямо внимание на авторскте си парчета и да заебат чуждите - защото имат страхотен творчески потенциал ;-) Със здраве, ще се опитам да дойда на концерта, макар че имам съвсем друг ангажимент за цяла неделя.
 13. Niilo

  Eclipse - участия

  Брех, странна работа... от кога пък определя той входа, преди искаше просто да му се плати хонорара :read: Видях одеве плакати по главната бтв, направо се озорих докато прочета името на групата
 14. Niilo

  Eclipse - участия

  Чисто от интерес - кой ви е наложил тази цена от 3 лева? Любо колко ще иска за озвучение? Да не е тряснял някаква звездна сума, или заведението вече да е сложило наем П.П. Не ме разбирай погрешно - 3 лева за мен са нормална цена за концерт, да не казвам, че е и малко. Но съм пял там и знам, че при 100 човека се покриват разходите, ако билета е 2 лева... Учудващо е как като вдигнеш входа с 1 лева, 30% от хората не идват :think:
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.