Jump to content
Българският форум за музиканти

jason_von_rocklord

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Location
    гр./с София

jason_von_rocklord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Има още един начин за постигане на този ефект при стайни децибели - подпираш грифа на ампа, така че вибрациите да не се предават по въздуха, а директно. Криво-ляво върши работа, ако искаш да запишеш нещо в домашни условия, макар че за по-продължително свирене ще е бая зор.
  2. Ако ръцете и душата казват Експлорър, слушай ги. Начинът, по който усещаш инструмента се отразява - колкото и минимално да е - на начина, по който свириш, така че щом черната красавица те е грабнала, грабвай я и ти
  3. Я да си направя и аз сефтето тука. И май да направя и сефте на Washburn. X40, за съжаление не е PRO. Разбутах й малко окебеляването и сега всеки един от двата адаптера може да свири като единичен, плюс това двата крайни могат да се включват заедно. Комшиите ме мразят Имам и още един Washburn House Of Blues, кухарка, с която ме мразеха по градинките лятос.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.