Jump to content
Българският форум за музиканти

sdj

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

sdj's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. По отношение на лазерното рязане ако е съвременна машината тачноста е умопомрачителна за тази работа.Рязъл съм на лазер зъбни двойки от ламарина 12мм и после направо ги слагам да работят... За чертежа не се притеснявай би трабвало какъвто и векторен файл да им занесеш няма да има проблем-кой вече работи с G-код. Е не знам точно за там дето говорите как е ама тука в Русе нямаме проблем на който и лазер да отида!
  2. много готино килимче......
  3. изход си е . ето снимки благодаря за инфото на Parni valiak. това значи ли че мога да подам сигнал на двата пина-SIG? А какво значи paging системи.?
  4. здравейте, попадна ми един миксер -най вероятно микрофонен но немога да разбера как да си включа кабелите. ето това е нарисувано до входовете.на SWизлизат 24волта и само на него като подам сигнал се чува нещо в мексера ама гадно .Пробвах да подам на SIG но ни става нищо.ПРи подовани на сигнал на SW се чува някакво реле да щтраква вътре и се чува първо един сигнал като камбана и след 2-3 сек се чува това което е на входа.Ако някой ме светне как да го ползвам ще съм много благодарен.
  5. проста работа...4 осна е -вече никой не прави 3 осни . цената ще е почти еднаква и при двата варианта Ако някой иска и е готав да я плати ще му я направя тази машина и със сигурност ще я докарам на китайска цена .Ама пак няма да може да си позволи тези цени за който мечтаете-знаете ли колко е надницата на ден на един читав оператор на CNC в България.200 долара си е абсолютно реална цена ама като не може да си го позволим ...
  6. ето това е нещо елементарно дето ще сварши работа. Visit My Website По просто не се сещам
  7. sdj

    Akg 224e

    браво!!!! много благодаря!!! Значи да си записвам китарите с него....
  8. sdj

    Akg 224e

    Thanks
  9. sdj

    Akg 224e

    Здравейте, попадна ми идин такъв микрофон и след старателно съветване с Гугъъъл все още нямам мнение за какво е подходящ. Ако някой би могъл да ми разясни ще съм много благодарен. Поздрави на всички
  10. Май и точно като мойта.Не съм сигурен в модела но изглежда по същия начин и толкова пари дадох за нея 250лв.Струва си парите -поне моя екземрляр като го хванах ми залепна за ръката.Грифа и достатъчно тънък и струните са нисички без да опират никъде.Качеството на изработка е доста добро за 250лв.Струните дето бяха на нея направо ги хвърлих и с прилични струни звукът се промени осезаемо към по добро.не съм хващал кой знае колко скъпи акустични китари но в Кремона Казанлък в шоурума посвирих на една китара дето струваше към 400-430лв и свиреще аха аха като киркланда .Обаче най високата серия на Кремона определено ме впечетли и звукът направо си е различен -по-хубав.Дано съм ти бил полезен Д
  11. Дааа, рискове има ! Вчера видях китарата дето я платих на един продавач преди време пак да се продава.Не ми я пратил чавека и решил да я пусне още веднъж да и вземе парите...Ебей ми казват че са минали вече 45 дни инищо не могат да направят.Е 300 паунда назад ...., а оня педал имаше 100продента рейтинг. Здраве да е !
  12. Сещам се за една сентенция дето много подхожда по въпроса: Пианото е музикален исктрумент-китарата цял оркестър....
  13. Днес бях там. Само акустични китари правят и по мое скромно мнение тези в горния ценови клас доста добре обаждат....
  14. оригинално си е и как свири благо.... имам и други по скъпи и големи работи, ама като искам клиин си ползвам лариуса -с вариакса са големи дружки!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.