Jump to content
Българският форум за музиканти

me6

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About me6

 • Rank
  Навъртащ се
 • Birthday 04/25/1959

Previous Fields

 • Инструмент
  guitare

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

455 profile views
 1. me6

  Cakewalk Sonar

  Имам проблем със Kontakt и повечето от заредените библиотеки. Когато заредя някоя от тях , свири нормално но след . като пусна Сонар 8.5 да възпроизвежда или да записва след това звука става много тих . И като я заредя отново се повтаря същата картина. Въпроса ми е , някой имал ли е подобен проблем и как го е решил.
 2. Искам да питам ако някой е ползвал това https://www.thomann.de/intl/bg/the_tracks_vm100_voltage_meter.htm , дали премахва шума по мрежата или е само токов разпределител със защита.
 3. Имам няколко във VST вариант , но за съжаление няма да мога да го ползвам , защото не разполагам с UA интерфейс. Благодаря , иначе е жесток този плъгин.
 4. Здравейте , интересувам се от този плъгин .Как и откъде мога да го поръчам.
 5. https://www.4shared.com/account/home.jsp#dir=MIa_MJ8s
 6. На тази снимчица съм показал къде съм навил изолирбанд , с разрешение от пожарната , енергото и форума откъдето го видях. Какво тече , как тече , ползване на фазомери и други такива пособия остават в историята. Все пак има и забавна страна , успех на всички , както се казва всичко е добре , като свършва добре.
 7. Човече как да не си докачлив. Имах проблем , никой нищо не ме посъветва. Реших си проблема и то по дискусии от други форуми И веднага се намериха 100 професора да ми обясняват кое било фаза , кое нула. Пък единия даже ми свърза фазата по Wi-fi . Къде бяха , когато исках съвет. Прегледай дискусията и виж дали някой обяснява нещо само мерене кой бил по по-най. Между другото тук само един ми е помогнал за едно DIGI 003 , за което съм му благодарен. Уж сме българи , пишем на български и не се разбираме , а си реших проблема от сайтове в , който ползвах гугала за превод. Това е трагедията тук . Ако някой има с какво да помогне да го направи , ако не знае или няма желание просто отминава.
 8. Оффффф , затварям темата проблема ми е решен.
 9. Ами колеги може и да имам неясна дикция но правописа ми е добър. Господин Ямаха , специално за вас се поствам сега. Сложили сте перфектна снимка на контакт " Шуко" - дори проверих в Гугала специално за Вас , дали се пише с "О" или с "У". Сега четете внимателно! Тази хубава червена стрелкичка , която сте поставили на пластинките за заземяване я плъзгате малко надолу между двата медни накрайника Пак специално за вас може и да не са медни но на снимката ви са такива. И си избирате единия ако сте левак левия , ако сте нормално ориентиран десния. И после го увивате с един път с изолирбанд и това краче да отиде във фазата на контакта. Ако и сега не сте разбрал , следващия път ще помоля някой детски педиатър да ви го поясни. Успех , виждам че фотото ви се удава !
 10. Ами изолирах не е точната дума , просто на щепсела който влиза в контакта на крачето, което контактува с фазата сложих изолирбанда. Трудно се пъхва така но свърши работа , само където не мога да си го обясня.
 11. Да споделя все пак се оправиха нещата , ако някой му дойде до главата. В двата разклонителя които ползвам изолирах с изолирбанд крачето което влиза във фазата и така се получиха нещата. Иначе инсталацията си беше ОК.
 12. Здравейте колеги , някой да се е сблъсквал с шум и брум на изхода на Таскам 1884. Включих един такъв и се оказа с голям шум. И питането е дали си е от самия модел.
 13. Здравейте колеги , струните на китарата ми бяха много стари но китарата беше вярна във целия си диапазон докъдето ми стигаха пръстите. Реших да ги сменя с нови D Addario наелонови . И китарата стана доста фалшива с тях . Възможно ли е струните да са с толкова ниско качество , при вярна китара takamine eg124c g series да звучи фалшиво. И какви струни си заслужава да ползвам за да съм сигурен в тях.
 14. me6

  Среден клас китари

  И аз имам лошо мнение за китарите среден клас в нашите магазини. Може дори да се порежеш от краищата на прагчетата , а един Такамин от близо 800лв така резонораше на няколко тона , че може да те хване морска болест от вибрацията.
 15. me6

  Среден клас китари

  Май не е от това всичко си е оригинално и непипано , но и при докосване на пиезото и леко почукване , звука е по-тих при 5 и 6 струна.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.