Jump to content
Българският форум за музиканти

Фестивалът "6 години музикант.орг" има нужда от твоята помощ!


musicman

Recommended Posts

Драги съфорумници, сдружение МУЗИКАНТ.ОРГ е на път да осъществи втората си мащабна проява - фестивал "6 години МУЗИКАНТ.ОРГ". Благодарение на доста от вас ние вече сложихме началото миналата година с фестивала КРЪСТОПЪТ. Амбициите ни тази година са не по-малки от миналата и искаме да направим един още по-добър фестивал! Всичко това изисква немалки усилия и (неизбежно) - финансови средства. Поради кризата не сме в състояние да наберем необходимите ни средства само от спонсори и за това се обръщаме и към вас. Успехът може да се гарантира само от многостранно и съвместно усилие на всички - не на последно място на благородните музиканти и любители на музиката от този форум.

Дайте и вашия принос за общото ни дело, нека направим един истински празник!

 

Всеки, който пожелае да подпомогне начинаинето, може да го направи с избрана от него сума - няма никакви ограничения, нито минимални изисквания! Миналогодишните дарения варираха между 100 и 1000 лева, но всеки може сам да реши (и извън тези рамки) според възможностите си, отношението си към начинанието и към съвременната ни музикална култура. Гарантираме, че всички пари ще бъдат похарчени за подобряване качеството на фестивала!

 

Ако тази тема се чете от потенциални спонсори - свържете се с нас, ние можем да ви предложим доста в замяна на Вашата финансова помощ.

 

Имаме амбицията да направим нещо незабравимо като визия за публиката и като условия за музикантите. А те несъмнено го заслужават!

 

Можете да правите преводи по сметката на Сдружението:

 

IBAN: BG21 FINV 9150 1200 0803 53

BIC: FINVBGSF

Сдружение МУЗИКАНТ.ОРГ

 

Като изрично укажете в коментара към нареждането за превод името си и (обезателно!), че средствата са „за организиране на фестивал” - последното е важно, защото можем да получаваме само целеви дарения.

 

В лично съобщение до musicman можете да укажете дали искате името ви да бъде споменавано сред помогналите за фестивала (някои предпочетоха да останат анонимни). Независимо от това, всички дарители ще бъдат зачетени.

 

 

Благодарим ви!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.