Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

здравеите ,искам да ви помоля за мнение относно избор на клавир за работа в кръчма.двоумя се между,,roland VA7'',или,,GW-8''.такива са възможностите ми.ще съм благодарен на мнения по този въпрос.

Отговорено

Здрасти,

Ако зависеше от мен аз бих взел GW-7. Машинката е с 32Mb wave памет и си е доста по-сериозна от VA-7 като цяло. Има USB за връзка с компютър, допълнителни ефекти и още сумати плюсове. :pray:

Отговорено

GW-8 :pray:

VA-тата са 100 годишни клавири.Макар и много скъпи за времето са си стара мода.Изобщо не ги слагай в графата.Имат проблеми с дисплея,софтуера им е кенеф като на почти всички супер мега наблъскани с екстри роланди от началото на 2000 година. :)

Отговорено

По добре си вземи някой Korg например PA 50-PA 55TR-PA 60 или PA 80 по хубави звуци имат като цяло.

Отговорено

Къв Роланд, ква чалга бре, тези тези свирки не стават, може да ги ползваш само като плеари. За живо свирене на поп фолк само КОРГ, иначе няма а те харесат.

Отговорено

За поп фолк и чалга само КОРГ!!! ПА 50, ПА 60, ПА 80, ПА 500!!! ПА 800/ако разполагаш с повече средства/ ПА 50SD от магазина е 766 Евро, ПА 500 1022 Евро, ПА 500 Oriental Edition е 1122 Евро! ПА 60 и ПА 80 само втора употреба тъй като вече не се произвеждат! ПА 500, ПА 50 и ПА 50SD Made in China! ПА 60, ПА 80, ПА 800 и ПА2хПро Made in Italy!!! Успех :girl_cray2::whistle::drummer:

Отговорено

благодаря сърдечно за моменталните отзиви и мнения надявам се да направя сполучлив избор.бъдете здрави!

• 2 weeks later...
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.