ManyG Публикувано Април 22, 2010 Публикувано Април 22, 2010 отделил съм малко пари за клавиатура и се спрях на тези двете : Behringer UMX49 M-Audio KeyRig 49 цените са им еднавки но гледам че Behringer имат някакви потенциометри отгоре. Коя от двете бихте ми препоръчали да си взема? Цитирай
Sandman Отговорено Април 22, 2010 Отговорено Април 22, 2010 Беринджър не може да е избор за нищо! Определено ти препоръчвам М-Аудио! Мойта е EDIROL на Roland, но съм имал възможността да тествам продукти и на М-аудио, и на Беринджър и смело мога да заявя, че вече като видя ушенце в триъгълник и изпадъм в паника, докато от М-Аудио съм оставал доволен(ползвал съм колони - мониторни)! Цитирай
MysticalPianoPlayer Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Определено M-Audio. Доста по-стабилни са от Behringer по отношение както на хардуера така и на софтуера (драйверите). Цитирай
SGEORGE Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Гласувам с 2 ръце за M-audio-то. Имам 2 клавира на M-audio плюс още няколко други техни неща - много добри продукти произвеждат. Цитирай
muzikanta_mari Отговорено Април 7, 2011 Отговорено Април 7, 2011 Гласувам с 2 ръце за M-audio-то. Имам 2 клавира на M-audio плюс още няколко други техни неща - много добри продукти произвеждат. Цитирай
Recommended Posts