Jump to content
Българският форум за музиканти

Sadness


Recommended Posts

Здравейте приятели,

 

Вчера написах първата си композиция с "Новия" така да се каже компютър и реших да я споделя с вас. Музиката ми помогна да изразя тъгата по затритата информация от гръмналия харддиск :) и сега продължавам напред. Все още не мога да си събера мислите, но мисля че ще успея скоро да оркестрирам цялостната картина, която звучи в главата ми. Sadness

Хубавото е, че поне албума Endless Love успях да запазя на CD.

 

Благодаря на всички, които ме подкрепиха в този ужасен момент!!!

 

Мартин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми излязоха само 1 мин 20 сек от композицията. Хареса ми чувствителността й. Доколкото разбирам, все още не е завършена според замисъла? :)

 

Ужасно е да изгубиш ценна информация, особено лично творчество, което е част от теб, затова винаги прави бекъп. MIDI файловете са малки и можеш спокойно да ги съхраняваш и в електронната си поща в комбинация с usb flash и CD, примерно. Това може да се прави и с проектовите файлове (на Cubase, Sonar и т.н.). Готовите записи може да се съхраняват на CD-R/DVD-R и на допълнителен HDD. Оригиналният WAV може без загуби да се компресира с WavPack примерно и така да се спестява място на носителите. Но това пак не е достатъчно надеждно, особено записваемите компактдискове. Ето защо съм решил да си взема вбъдеще един DAT recorder и да правя цифров запис на лента с него, а и без това би бил хубаво допълнение към Hi-Fi компонентите ми. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.