Rojo Публикувано Март 12, 2010 Публикувано Март 12, 2010 Здравейте, предварително се извинявам за необичайното питане или ако темата не е за този раздел. Накратко: Аз не съм музикант - имах желанието да се науча любителски - ходих и на уроци известно време. Имах възможност и си купих от U.S.A. чисто нов Roland G70. На него да съм свирил максимум 30 пъти - уточнявам - не е излизал от в къщи. Така и стои в момента и събира прах - плановете ми се промениха - явно няма да имам време за него. Затова се обръщам към вас в този форум. Имате опит - кажете мога ли и за каква ориентировачна сума да го продам. Уточнявам - закупен е чисто нов от Америка. Ъпдейтнат е до версия 2.02 - от сайта на Roland. Нищо друго не е правено по него - в оригиналното си състояние е. Видях обяви с цени от 2500-3000 лв. Моля просто за мнение - струва ли си да се обявява - има ли интерес към този модел. При всички положения не ми се продава за цени по-малки от 2200 до 2500 лв. При интерес мога да дам координатите на човека , който го внесе от Америка - за потвърждение на казаното от мен. Синтезатора се намира в Габрово - в къщи е - всеки е добре дошъл да го чуе. Преди него бях взел за символична сума един стар синтезатор Crumar Multiman-S - напълно изправен.Мога да го предложа в допълнение към Roland-а - разбира се безплатно. Благодаря предварително. Росен Христов тел.0887255757 balkan_gb@abv.bg Цитирай
Schenker Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 (Редактирано) На свирката трябва да и искаш поне 2500 начална цена. В тази криза трудно се продават скъпи синтове и за това сложи поне 2500-2600 за да не те боли като почнат да те пазарят Иначе този роланд е жесток и интерес със сигурност ще има ... стига и пари да имат хората да го вземат. Успех! Редактирано Март 12, 2010 от Schenker Цитирай
Rojo Отговорено Март 12, 2010 Автор Отговорено Март 12, 2010 Да - и аз съм се насочил в този ценови диапазон. В интерес на истината подхождам с колебание към продажбата - но в тези трудни времена да събира прах толкова скъпа техника - дори и за мен е неприемливо. Цитирай
misho.d Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 (Редактирано) Свирката наистина е добра но ако не ти е на зор в тази криза не продавай,повече от два бона не мож и взема. А колкото до бонуса ха ха ха супер. Па пробвай в раздел продавам, може да излезе нещо. Редактирано Март 12, 2010 от misho.d Цитирай
Rojo Отговорено Март 12, 2010 Автор Отговорено Март 12, 2010 Не съм на зор в момента, но планирам да се местя в друга държава - стига да си уредя нещата разбира се. Затова мисля ,че е по-добре да продам синтезатора. Ще пусна обява в Продажби. А за бонуса - иначе трябва да го изхвърля - а ми е жал. Цитирай
tony78 Отговорено Март 13, 2010 Отговорено Март 13, 2010 (Редактирано) Качи 3 версия на клавира и ще ти излезат много повече екстри.И пускай обяви във всички музикални сайтове. Редактирано Март 13, 2010 от tony78 Цитирай
Rojo Отговорено Март 14, 2010 Автор Отговорено Март 14, 2010 Да - качих и 3-версия. Още не съм разгледал какви са промените. Цитирай
Recommended Posts