Silver String Публикувано Февруари 27, 2010 Публикувано Февруари 27, 2010 Здравейте...абе напоследък пак нещо ме дърпа към класиката...с която съм си започнала...имам си една акустична готина китара,обаче искам сега и една класическа да си взема.Та въпроса ми е-харесах си един IBANEZ GA6CE,ако някой е свирил или е запознат с този модел китари просто да си каже мнението...ей така искам да знам и вие какво мислите Цитирай
biala Отговорено Февруари 27, 2010 Отговорено Февруари 27, 2010 http://orpheus.kremona.com/catalog.html Като цена - качество е най-доброто... Цитирай
vikktoria.andreeva Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 Здравейте...абе напоследък пак нещо ме дърпа към класиката...с която съм си започнала...имам си една акустична готина китара,обаче искам сега и една класическа да си взема.Та въпроса ми е-харесах си един IBANEZ GA6CE,ако някой е свирил или е запознат с този модел китари просто да си каже мнението...ей така искам да знам и вие какво мислите Здравей, аз свиря с Ibanez GA3. Това е малко по-ефтина китара от тази която искаш, по-нисък клас. От моята китара съм много довола. Има много силен звук, грифа на Ibanez като цяло е много удобен, тъй като е по-плосък и позволява развиване на по-големи скорости (зависи от предпочитанията на китариста де). Месеци след като си купих моята китара, пробвах и твоя модел и също ми хареса. Даже за момент съжалих, че съм избързала, но такъв ми е късмета. Знаеш, че всички китари са различни, дори и от една марка да са. Иди и пробвай всички бройки в магазина и избери най-добрата за теб. Китарата е доста по-добра от всички измишльотини като Stagg и т.н.. Успех! Цитирай
Amor_de_Dios Отговорено Март 2, 2010 Отговорено Март 2, 2010 +1 за Кремоната. Почти година мина откакто ходих до Казанлък да пробвам китари, но предполагам, че не са си понижили стандартите. Не съм пробвал евтините модели и няма как да дам мнение за тях, но другите(едната беше нещо от сорта на 550, а другата 650, не помня с точност) ме изненадаха много приятно. Само грифовете ми бяха леко неудобни, но според мен това си въпрос на вкус. Мисля си, че си струва да се отскочи до Казанлък. В софийските магазини трудно ще намериш нещо що годе качествено. Късмет с избора. Цитирай
Recommended Posts