Silver String Публикувано Февруари 27, 2010 Share Публикувано Февруари 27, 2010 Здравейте...абе напоследък пак нещо ме дърпа към класиката...с която съм си започнала...имам си една акустична готина китара,обаче искам сега и една класическа да си взема.Та въпроса ми е-харесах си един IBANEZ GA6CE,ако някой е свирил или е запознат с този модел китари просто да си каже мнението...ей така искам да знам и вие какво мислите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
biala Отговорено Февруари 27, 2010 Share Отговорено Февруари 27, 2010 http://orpheus.kremona.com/catalog.html Като цена - качество е най-доброто... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikktoria.andreeva Отговорено Март 2, 2010 Share Отговорено Март 2, 2010 Здравейте...абе напоследък пак нещо ме дърпа към класиката...с която съм си започнала...имам си една акустична готина китара,обаче искам сега и една класическа да си взема.Та въпроса ми е-харесах си един IBANEZ GA6CE,ако някой е свирил или е запознат с този модел китари просто да си каже мнението...ей така искам да знам и вие какво мислите Здравей, аз свиря с Ibanez GA3. Това е малко по-ефтина китара от тази която искаш, по-нисък клас. От моята китара съм много довола. Има много силен звук, грифа на Ibanez като цяло е много удобен, тъй като е по-плосък и позволява развиване на по-големи скорости (зависи от предпочитанията на китариста де). Месеци след като си купих моята китара, пробвах и твоя модел и също ми хареса. Даже за момент съжалих, че съм избързала, но такъв ми е късмета. Знаеш, че всички китари са различни, дори и от една марка да са. Иди и пробвай всички бройки в магазина и избери най-добрата за теб. Китарата е доста по-добра от всички измишльотини като Stagg и т.н.. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Amor_de_Dios Отговорено Март 2, 2010 Share Отговорено Март 2, 2010 +1 за Кремоната. Почти година мина откакто ходих до Казанлък да пробвам китари, но предполагам, че не са си понижили стандартите. Не съм пробвал евтините модели и няма как да дам мнение за тях, но другите(едната беше нещо от сорта на 550, а другата 650, не помня с точност) ме изненадаха много приятно. Само грифовете ми бяха леко неудобни, но според мен това си въпрос на вкус. Мисля си, че си струва да се отскочи до Казанлък. В софийските магазини трудно ще намериш нещо що годе качествено. Късмет с избора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts