mmmda Публикувано Февруари 14, 2010 Публикувано Февруари 14, 2010 един малко тъпичак,даже не малко а много тъпичък,но по дборе да питам и да знам от колкотот да не знам.Та по въпроса с един приятел вече 2 седмици спорим за това че когато се ползва ефект за китара (дистр. овердрайв не процесор) се вързва към чистият канал на усилвателя аз твърдя че е така а той не та върпоса ми е кой е прав от двамата в случая. П.С. знам че мн ще ми се смеете ама мисля че е вр един от нас дватамта да научи истината Цитирай
wades Отговорено Февруари 14, 2010 Отговорено Февруари 14, 2010 Ами и 2та сте прави... зависи за какво става въпрос. Значи ако се свърже към драйв канала на ампа.. ще излезе доста по-твърд хеви дист. Ако е само през клийна по-лекичък. Много хора ползват и камиончето + драйв канала ..в случая кутийката ти е буустър и засилва дистъра ти от ампа. Аз така разбирам нещата.. ако греша някой по вещ да каже Цитирай
Mephistopheles Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 А е възможно и двамата с приятеля ти да грешите Зависи от ампа, но принципно си има отзаде на ампа едни входове send и return. в които се включват допълнителните ефекти. Ако няма, по принцип се включват в чистия канал, тъй като ако включиш дисторшън педал в драйв канала, реално обработения от ампа ти звук няма да е звука на чистата ти китара, а вече обработения от камиончето звук. Малко объркано става, но с 2 думи аз лично бих казал, че ти си прав Цитирай
Recommended Posts