Jump to content
Българският форум за музиканти

Сбирки на форума - София


Recommended Posts

Ако има желаещи за утре 28-ми на джем или просто среща с подрънкване на китари и почукване на чаши пак в Стърлинг клуб 3. :jazzband::cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

И тази неделя 11-ти очаквам желаещи на джем или просто среща с подрънкване на китари и почукване на чаши пак в Стърлинг клуб 3. Миналата неделя се появи кавал и стана интересно, а сега очаквам и една цигуларка, надявам се.

Подготвям и още едно ново място наблизо, където има мощна апаратура, голяма сцена, та може да се инсталират и барабани. Но,,, лека-полека!

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Остава да има и нормална вентилация и всичко ще е на 6 :)

Аз за тази неделя не мога да обещая. По-скоро няма да дойда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Вчера вечерта свирих три часа на това място, което беше пълно с поне 50-60 човека, някои от които пушеха и останах доволен от добрата вентилация. Помещението е доста голямо с висок таван и поне 120кв.м. площ. Уговорихме се с управителя, че понеделника му е слаб ден и може да се провеждат джемове.

Остава да се тества апаратурата, която май отдавна не е ползвана и се състои от няколко крайни стъпала, колони, субуфер и един ди-джейски пулт само с чинчове. Работя по въпроса да се докарат барабани и подходящ пулт. Но важното е, че ще може да се организират почти всеки понеделник лупер джемове, а и всякакви варианти без ограничения. Човека е готов и да почерпи музикантите стига да е доволен. Който желае може да отидем в понеделник или през седмицата да огледаме и тестваме апаратурата и лека-полека да се организираме за по-редовни джемове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:happy:Готово, всичко вече е уредено. Всеки понеделник може да джемим в Клуб на Актьора в Младежкият театър "Николай Бинев". Входа за клуба е от към късата улица със стъпала "Малко Търново". Има хапване, пийване и тия три неща. :cheers: Налична е достатъчно просторна сцена за барабани и още 3 - 4 изпълнители. Апаратурата е достатъчно мощна има две крайни стъпала, кросовер-процесор, субуфер две колони и един монитор. Има и светлинни ефекти. Миксера също става, макар че е ди-джейски. Засега няма китари и  барабани, но ако някой има китари за фукня, перкусии или кахон може да ги донесе. Няма стилово ограничение за музиката, но никой да не се сърди, че частично ще се ползват, лупери, дръм машини и др подобни уреди. Нали това ми беше целта - да намеря място, където да се ползват и тези уреди, без някой да роптае против.

Редактирано от Лими
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.