james-assya Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 Благодаря, радвам се че ти харесва.Не, не харесвам пънк особено,и за съжаление не харесвам в повечето слуаи и женски вокали, може би това се е отразило и на начина ми на пеене, някак не ми харесва как звучат повечето женски вокали. Рядко има жена, която да ме е впечатлила със стила си на пеене, не че казвам че не са добри напротив добри са, но просто обичам по-различен тип звук. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 ^ Сменяй имиджа си като на Lita Ford Цитирай
james-assya Отговорено Декември 18, 2009 Автор Отговорено Декември 18, 2009 ^ Ха Ха защо? Не мисля че приличам на нея по каквото и да е Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 18, 2009 Отговорено Декември 18, 2009 Изпей ми Lisaaaa оо Lisaaa Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 19, 2009 Отговорено Декември 19, 2009 Сменяй имиджа си като на Lita Ford или Lady Gaga (това по случай, че не се кефиш на женски гласове) Цитирай
james-assya Отговорено Декември 19, 2009 Автор Отговорено Декември 19, 2009 Ха ха много смешно. По-добре женския вариант на Джеймс Хетфийлд, макар и още далече назад по пътя. Цитирай
Recommended Posts