Jump to content
Българският форум за музиканти

Каква китарка


blago9696

Recommended Posts

Здравейте на всички. Аз съм нов тука и съжалявам ако има подобна тема..

С едни мои приятели решихме да правим група и аз ще свиря на електрическа китара.Въпросите ми са каква електрическа китара да си взема с какви адаптери, каква марка.Разполагам с 250-300 лева.Какво ми бихте препоръчали?

Редактирано от blago9696
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пич що не вземеш да отидеш до най-близкия музикален магазин до вас и да го зададеш тоя въпрос там

Също можеш и да прочетеш около 1000-та теми по тоя въпрос във форума :rocker:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжалявам от своя страна, че затварям тази тема, но ако се беше поогледал щеше да намериш тонове информация, която да ти свърши работа. Най-добра справка ще получиш в магазина. Марки много, модели още повече, всичко зависи от теб. Тук съветите са на личностна основа и са изградени понякога и по неправилен начин, тоест - Мойто гардже е най-хубаво!(казал мушморокът на 13 годинки, дрънкащ от седмица, знаещ всичко за музиката по рождение и гушнал старата Кремона, сцепена през средата на тялото, скрепена с тапицерски скоби и "Капчица", която купил за 500лв, защото била уникална). Има около стотина насочващи теми от типа тема, който отвори, порови някой друг час и намери информацията за марките и бюджет, който ще ти трябва.

 

Успех!

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.