Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

* 40 watts (rms)

* 10 inch super-duty Blue Marvel® speaker

* Two footswitchable channels clean and lead

* 3-band EQ per channel

* Headphone jack

* Modern/vintage voicing switch on clean channel

* Footswitchable reverb with level control

* High gain/modern/vintage voicing switch on lead channel

* High and low gain inputs

00440580.jpg

някой да е имал контакт с тази машинка , понеже сьм решил да инвестирам в някакво кубе :)

и някаква ориентировьчна цена ?

Отговорено

транстюб е най-доброто солид стейт изпълнение на китарна апаратура по моему и точно този амп не съм пробвал, но от други модели от тази серия имам много положително впечатление. тъй като няма вносител в БГ на тази марка - всяка цена ще бъде твърде относителна. за щатите си я видал в сайта на пиви, а за европа виж guitarbargains.com, те дори шипват за БГ.

Отговорено

Аз съм имал Peavey classic 30 и съм пробвал това и Bandit,не е лошо,но съм сигурен,че можеш да направиш по-добър избор,вече има много неща на пазара :)

Отговорено (Редактирано)

Имам едно Пиви много добро за 600 лв. Транстюб 80 вата!! Като ново е !..колко концерти съм свирил с него ......няма да съжаляваш!!!!

Обявата е в купувам -продавам!!

Съжалявам ако не му е тука мястото на мнението...

Редактирано от avaavaava
Отговорено

бандита е як амп, май 2 пъти по-мощен от енвой, който пък ми се струва не достатъчно як за свирене с барабани, особено при по-тежка ръка на дръмъра.

класик 30 е просто друга категория и като сауд и като универсалност ..., но тук колегата пита за солид стейт :guitar:

Отговорено

пич имам такова точно :unsure: че не става с дръммър не е вярно :) хардкор съм свирил с тоя амп с барабанист и са чувах перфектно :D драйв канала откровено не е кой знае какво ако искаш да свириш жици ти трябва педалче :D ново го взех за 560 от динакорд. сега в бг не знам къде ги има и на какви цени. бтв не съм решил но мисля да продавам моето. пиши ако искаш ЛС да говорим

Отговорено (Редактирано)

от всички мнения за кубета от този ценови клас слушам " колега драйв канала не кой знае какво " , и си мисля , че щом ще ползвам само чистия канал каде е разликата между всичките тия кубета освен марката и цената

:wall: :wall: :wall: :wall:

Редактирано от One_Voice
Отговорено

В нисък ценови клас трудно се намира нещо за много жица. Аз поне смятам че дори в среден - висок като не броим такива изключения като Меса, Дизел и един два модела на другите марки, повечето неща си се нуждаят от камиончета.