Jump to content
Българският форум за музиканти

My Heartfelt Dream


martist

Recommended Posts

Здравейте,

 

ето това сътворих нощес "в бързината" дет се вика. :punk_guitar: обвзет от странно настроение и ми се иска да го споделя с вас.

 

Получи се произведение в 2 части. Наслаждавайте се!

 

My Hearfelt Dream

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво ! Много интересна композиция, с тези фолклорни мотиви.

Навява ми настроение - нещо средно между "Зимна къща "на ФСБ и саундтрак на Енио Мориконе.

:punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, прекрасно е! Мисля, че от хората, които пускат музика в този раздел твоята музика е най-сходна с моята, поради което ме и докосва толкова много. Само на места не ми харесва, че някои инструменти не са истински, но това естествено за целите на експеримента и за форума е нещо нормално - трябва си наемане на оркестър и т.н., обаче аз ти го пожелавам и това да ти се случи :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се че ви харесва. Относно истинските инструменти...де да можеше да отида във Филхармонията, да прасна пачката с еврото и да отсека " на 10.10.09 запис " :girl_cray2: примерно!!! За идеята и така става..

 

Благодаря на всички

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами .... :girl_cray2: На мен много ми харесва подобен тип музика, както и конкретната композиция.

 

Ако не за 10.10.09, пожелаваме за 10.10.10 да тропнеш на филхармонията. Чудесно би се получило. Включително мисля че и с някоя от семплираните библиотеки при опитно боравене с нея, би следвало да има отличен резултат :thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Великолепно и въздействащо е! Тази музика много ти залепва. Аз също намирам твоята музика като цяло най-близко до това, което напоследък преобладава у мен творчески (релакс + електроники). Замислял ли си се да ги събереш в един chillout албум? :D

 

Досега никой не го е казал, но с хармонията, която вкарваш в първите 20 сек., за мен поне се открива един момент на слушателско търсене, където ми се появява възможността творбата да отиде и в по-авантгардни/атонални води, след което нещата се избистрят. Харесва ми този момент. Не знам какво точно ти си имал предвид, но го визуализирам като вдигане на завеса или мъгла.

 

:)

 

Иначе, със семплираните оркестри може да се получат и много доволни резултати. За нещо по-голямо от GPO обаче лично аз нямам пространство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"вдигане на завеса или мъгла" - именно - въведение, а после на края пак с подобен ефект за закриване :D. Концепция за албум имам . Нямам спокойствието, което се изисква за това в днешна България... но все пак започват да се събират готови произведения и се надявам в най-скоро време да ги компилирам в нещо.

 

Synchu: всичко което звучи е от LOGIC PRO 9. За какво са ми тия 50+ Гб ако не може звук да се изкара от тях....Замислял съм се за семплирани оркестри.Само дето всички звучат изкуствено...Пробвах веднъж и се изгубих из всичките щрихи :) .Единственото което искам е едно дето струва 3000 доларес (прост софтуеър с последните семпли на пазара и много лесно се превключва между всички щрихи) и не мож го намери инак (If you understand what I mean).

 

Благодаря на всички за хубавите думи!!!

 

Мартин

Редактирано от martist
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.