Baby Thomas Публикувано Юли 21, 2009 Share Публикувано Юли 21, 2009 Наканих се най-сетне да запиша нещо с тази изключително мощна играчка. В домашни условия е и на тихи нива, но все пак дава представа кое/какво/как. Ето снимка: Това е изцяло лампов преамп, хай-гейн, изработка на Дими, а.к.а Метълхамър. Доооста доволен съм от него, а и далеч не само аз! Всъщност аз го кръстих така, тъй като е леко кастъм машинарийка. Потовете имат следните функции: На горния ред: Lead Channel Level, Crunch Channel Level, Lead Channel Gain, Crunch Channel Gain. Отдолу е ЕКю: Bass, Middle, Treble. Ригът е следния: Ibanez JS1000BP, струни Elixir 09-42, DropD (6-та е яко ластик, ма няма как); BabySLO All-Tube Preamp, с лампи Thung-Sol+JJ+JJ 12AX7. Левъл 11ч, гейн 15ч, бас 13 ч, среди 11ч, високи 11ч. Blackheart 5W All-Tube, само PA-то, лампа ElectroHarmonix EL84; THD HotPlate Power Attenuator, на -8 dB; 12" Handmade Cab, спийкър Celestion Vintage 30 на 16 Ohm, ПДЧ от Практикер; Shure SM57, на 5-10 cm от спийкъра и под 45*; Edirol FA-66 Mic-Preamp с FireWire кабел; Apple Mac Mini; Logic Pro 8. За бекинг имам едно какво да е МИДИ от Гитар Про. Нарочно е доста тихо, за да се чува по-добре китарката. Само един трак е и без никакви пипаници. Тейпнах една любима песенка, която все се каня да понауча, но я отбягвах заради ДропД строя, че с тоя Флойд... No More Tears на Лози Лозбърн. Свирнята е мега-зле както винаги, не знам защо винаги уча песните като записвам... http://babythomas.name/DIY/BabySLO/BabySLO-NoMoreTears.mp3 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Юли 21, 2009 Share Отговорено Юли 21, 2009 Въй, въй, много гот ! За 5 от врътките се сещам какво правят. Ами другите две ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Юли 21, 2009 Share Отговорено Юли 21, 2009 Саунда е убиец!!! Евала!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevieray Отговорено Юли 21, 2009 Share Отговорено Юли 21, 2009 Поздравления за саунда и на теб и на Metalhammer . Интересно ми е как прескочи преампа на Blackheart главата? Rock on Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 21, 2009 Автор Share Отговорено Юли 21, 2009 fLiSk, благодаря, че ме подсети за врътките! Добавих го в описанието. Четири пъти го писах и все нещо липсва... stevieray, прескочих го много лесно. Направих си един мод, при който имам вход точно преди РА-то. Именно, за да мога да го ползвам с този преамп. Пусках го в немалко усилватели/глави (даже и в солид-стейт), но преди друг преамп звучи супер умряло. Може да свири навсякъде, ползвам го и директно в РС/миксер и как ли не, но не звучи както си трябва. Трябва да е на входа на лампово крайно стъпало. Така е проектиран и така звучи най-добре! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Юли 21, 2009 Share Отговорено Юли 21, 2009 Аз тъкмо си викам "Колко съм сляяяяп!" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Юли 22, 2009 Share Отговорено Юли 22, 2009 Вие избихте рибата!! Много гот звучи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Юли 22, 2009 Share Отговорено Юли 22, 2009 Мд-а-а! Много добре мести въздуха тоя чейн! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 22, 2009 Share Отговорено Юли 22, 2009 Много готино изглежда, но не ми се отваря линка със семпъла... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 22, 2009 Автор Share Отговорено Юли 22, 2009 Може би за момент хостинга ми е запецнал. Все пак е от най-йефтините... <_> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 22, 2009 Share Отговорено Юли 22, 2009 И сега не може да тегли ... Що така ?!?! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DJ SKRATCH Отговорено Юли 22, 2009 Share Отговорено Юли 22, 2009 При мен си тегли нормално. Звучи мноо благо. Евала! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Юли 22, 2009 Share Отговорено Юли 22, 2009 Евалата мачка направо ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MARK B Отговорено Юли 22, 2009 Share Отговорено Юли 22, 2009 Жесток звук! Много плътен! БРАВО!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Юли 31, 2009 Share Отговорено Юли 31, 2009 Бреее,вдъхновяващ саунд!!!Кой ги изработва и продава тия ламби бе?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts