Black Bird Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Пробвайте Рипър. Чудесен саунд има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Рипъра е велик софтуер...жалко че маковската версия е малко недоправена, но неведнъж ми е спасявала гъза... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 На мен звука на Рийпъра не ми харесва. Но пък съм от години на Семплитюд. А, и доста важно е през какъв хардуер слушате - през Одиджи няма да чуете разлика и между Рийзън и ПроТуулс.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Не сме с Одиджи . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Аз наскоро експортнах два файла:единия през кюбейс,а другия през рийпър,и ми звучаха напълно еднакво/през таскам/,обаче не съм ги подлагал на лабораторен анализ и не мога да твърдя 100%.Предполагам че зависи и какви и колко ефекти ще "настържеш" отгоре.Пробвал съм и амфибия през кюбейс,която е за хоста на самплитуд и пак ми се видя същия звук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
X_eNeMy Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Много яка тема, с много интересен и полезен въпрос. Подкрепям мнозинството, че разлика определено има. И нещо повече - като отварям файл с равен еквалайзер на уинамп звучи доста по-различно от колкото като ползвам въпросния семпъл във Fruity Loops 7. П.С. Може ли някой на ЛС да ми прати имената на гореспоменатите програми с популярни версий на английски ? Cubase, Reaper, Samplitube (това така ли е ?), Wavelab, Cool Edit, Sonar, Pro Tools, Logic ? Сбърках ли някое ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 24, 2009 Share Отговорено Февруари 24, 2009 Samplitude Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts