Black Bird Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Пробвайте Рипър. Чудесен саунд има Цитирай
BlueZone Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Рипъра е велик софтуер...жалко че маковската версия е малко недоправена, но неведнъж ми е спасявала гъза... Цитирай
presly Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 На мен звука на Рийпъра не ми харесва. Но пък съм от години на Семплитюд. А, и доста важно е през какъв хардуер слушате - през Одиджи няма да чуете разлика и между Рийзън и ПроТуулс.... Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Аз наскоро експортнах два файла:единия през кюбейс,а другия през рийпър,и ми звучаха напълно еднакво/през таскам/,обаче не съм ги подлагал на лабораторен анализ и не мога да твърдя 100%.Предполагам че зависи и какви и колко ефекти ще "настържеш" отгоре.Пробвал съм и амфибия през кюбейс,която е за хоста на самплитуд и пак ми се видя същия звук. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Много яка тема, с много интересен и полезен въпрос. Подкрепям мнозинството, че разлика определено има. И нещо повече - като отварям файл с равен еквалайзер на уинамп звучи доста по-различно от колкото като ползвам въпросния семпъл във Fruity Loops 7. П.С. Може ли някой на ЛС да ми прати имената на гореспоменатите програми с популярни версий на английски ? Cubase, Reaper, Samplitube (това така ли е ?), Wavelab, Cool Edit, Sonar, Pro Tools, Logic ? Сбърках ли някое ? Цитирай
Recommended Posts