Geo Публикувано Септември 7, 2005 Публикувано Септември 7, 2005 Понеже чичо Ал ми се обади по телефона и каза,че нямало кой да му запише басовете реших да му помогна -сложих малки откъси в gmail-а. Стилът мисля,че няма нужда от коментар Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 7, 2005 Отговорено Септември 7, 2005 Понеже чичо Ал ми се обади по телефона и каза,че нямало кой да му запише басовете реших да му помогна -сложих малки откъси в gmail-а. Стилът мисля,че няма нужда от коментар Много яко Гео, обожавам Ал Жиро и съм сигурен,че и той би одобрил!Екстра е! Владо Цитирай
Geo Отговорено Септември 7, 2005 Автор Отговорено Септември 7, 2005 Понеже чичо Ал ми се обади по телефона и каза,че нямало кой да му запише басовете реших да му помогна -сложих малки откъси в gmail-а. Стилът мисля,че няма нужда от коментар Много яко Гео, обожавам Ал Жиро и съм сигурен,че и той би одобрил!Екстра е! Владо По-скоро би ме халосал с баса по главата . Благодаря за проявеното внимание Цитирай
Recommended Posts