martist Публикувано Октомври 21, 2008 Share Публикувано Октомври 21, 2008 Ситуацията е следната: Имам 2 уиндоуса ХП и Виста х64.На вистата няма още драйвери за М-аудиото.Работя със Сонар 7.Тъй като на Вистата сонара върви 5 пъти по-бързо съм инсталирал Asio4ALL за да ползвам временно звука на дъното.Единственото което ми липсва е Гигастудио 4 което още не може да се намери.Моля споделете с коя програма най-добре да конвертирам семплите от .gig за гигастудиото към нещо друго без да се развали качеството и да се отварят под Виста х64 с някой семплер.Има ли в Сонар 7 нещо подобно на семплер и може ли да се конвертира за него.Не е като да не съм търсил.Имам CD Extract но не мога да се оправя и да конвертирам Благодаря за вниманието А и дали някой знае защо след като от дъното твърдят че звука е ХД и е 192000/24 не мога да подкарам Сонара дори и на 88200.иначе май разпознава 24бита Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martist Отговорено Октомври 23, 2008 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2008 С конвертирането се оправих. Само дали някой знае как да подкарам на 88200/24?Дали може? в контрол панела на асио4алл пише че поддържа до 192000/24. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Ноември 11, 2008 Share Отговорено Ноември 11, 2008 (Редактирано) защо се мъчиш с тия теоретични честоти? работи си на 24/96 (което е предостатъчно напрактика) и не си създавай грижи. Иначе просто провери от сонара какви са ти възможностите, и ги сравни с възможностите на картата - асио4алл си е просто драйвер. 88? странно, произволно ли е избрано, илиимаш нещо предвид? Редактирано Ноември 11, 2008 от VSTi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts