wessy Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 абе хора 4000$ за са точно 4 глави 6505+ на Peavey и ако кожете че ся тва са евтини усилватели никой да не ма разбере погрешно - свърил съм единствено на Солдано, Фарфица и Фендър (лампови) но за да свирят толкоз хора с 6505 едва ли е толкоз "евтин" аре bye Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 абе хора 4000$ за са точно 4 глави 6505+ на Peavey и ако кожете че ся тва са евтини усилватели <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> аре bye <_> Не се влияй от това кой с какво свири.Аз бих свирил и с Лариос ако ми плащаха добре Владо Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 че какво им е на лариосите и аз съм имал такова чудо на техниката горе долу на нивото на VEF са Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 че какво им е на лариосите <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> горе долу на нивото на VEF са <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_smile.png" alt=":)"> Яки са особено вградения оувърдрайв Владо Цитирай
ALBIREO Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 И с тези дискусии май нищо не казваме на човека... дуал вс трипъл Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 И с тези дискусии май нищо не казваме на човека...дуал вс трипъл Аз още в началото му казах-Дуъл!Няма смисъл от 150W,някакси ненужно е <_> Владо Цитирай
ALBIREO Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 (Редактирано) И с тези дискусии май нищо не казваме на човека...дуал вс трипъл Аз още в началото му казах-Дуъл!Няма смисъл от 150W,някакси ненужно е Владо Значи... вземи си трипъл! :guitar: Това са 50% повече мощност - ще можеш да вбесиш повече съседите и ако започнат да ти звънят на вратата надуваш на МАХ - тогава И те няма да могат да си чуят мислите и ще те оставят да музицираш Успех! Редактирано Септември 12, 2005 от ALBIREO Цитирай
wessy Отговорено Септември 12, 2005 Отговорено Септември 12, 2005 Бе те хубу им плащат ама се пак мисля че си звучи достатъчно добре кат слушам записи а иначе по темата Дуал по добре..150Вата не знам за кво ще са ти освен допълнителни 100-150$ разходи за 2 лампи Цитирай
avaavaava Отговорено Септември 13, 2005 Автор Отговорено Септември 13, 2005 малеее смех смех смех много се смях (на хумореските).Блгодаря за съветите все пак!!!!! Цитирай
avaavaava Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 МНОГО ВАЖНО!!!! Ако некои знае да ми каже какви са тези модели тремовърб(tremoverb) каво точно е това? Цитирай
avaavaava Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 пак е меса дуал но и тремовърб!!! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 19, 2005 Отговорено Септември 19, 2005 МНОГО ВАЖНО!!!!Ако некои знае да ми каже какви са тези модели тремовърб(tremoverb) каво точно е това? Като Дуъл-а е,но има и вградено тремоло и май само в комбо вариант ги предлагат,но мога и да греша)поне аз само в комбо вариант съм виждал Трем-О-Върб). Владо Цитирай
avaavaava Отговорено Септември 19, 2005 Автор Отговорено Септември 19, 2005 (Редактирано) aве маи нема такъв готин драив-сега четох по темата в и-бей!!!! п.с не гршиш предполагам защото и аз 100 от 100 ги видиах само комво и са спрени от производство даже....аве не стават.... Редактирано Септември 19, 2005 от avaavaava Цитирай
Carpe_diem Отговорено Септември 20, 2005 Отговорено Септември 20, 2005 Абе, хора, колко пари струват тия неща - например тая версия - Дуал (все пак не ми трябват 150 W за домашни условия)??? Иначе съм фен на Messa - нали моя любим китарист свири с техни джаджи... Нещо ми се привидя преди малко 3000-4000 долара, ама се надявам, че ставаше дума за други неща... хихи! А по-горе стана дума за Larios!!!!!!! И аз си имам такова животно у нас! Просто чупи сичко! Даже и барабани спокойно надвиква (стига да не са с 2 каси и барабаниста да не треска много...). Цитирай
avaavaava Отговорено Септември 20, 2005 Автор Отговорено Септември 20, 2005 (Редактирано) МИ ОКОЛО 1500$ ВТОРИ КРАК Редактирано Септември 20, 2005 от avaavaava Цитирай
Recommended Posts