ves_es Публикувано Юни 18, 2008 Публикувано Юни 18, 2008 С такива впечатления оставам че нещо в продажбите на клавирите от висок и нисък клас на новите модели ROLAND не върви. Модели като Е-80 G-70 са от наи висок а не се търсият и да се търсят вървят ефтино !!!! ЗАЩО ???? Цитирай
kalinpetkov Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Ами най-вероятно не могат да бият като параметри другите фирми. Другия вариант е един като си купи нещо, останалите да го последват. Цитирай
stoqn shaikov Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Съгласен съм с твърдението че, един като купи нещо и всички останали го последват.... Цитирай
misho.d Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 От 6 месеца работя с Roland-E50 и не съм доволен от модела,би трябвало като се пуща нещо на пазара да се допитват до по голям кръг от музиканти за да са актуални като фирма де. Съжелявам.!!! Цитирай
tony78 Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Аз съм с Roland G70 и съм си доволен от март месец работя с него.Много е важно като купуваш да знаеш какво купуваш и какво търсиш. Цитирай
Recommended Posts