DimebagDarrell Публикувано Ноември 16, 2004 Публикувано Ноември 16, 2004 nqkoi moje li da obqsni kak se pravi tova ? a little help pls :wow: Цитирай
bulby Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Абе на теория го знам, ама практиката ми куца Значи това означава да удряш в една посока "през струните" като заглушаваш с длан всяка струна, след като я удариш. Прави се през от 3 до 6 струни (или 7, ако имаш толкова ). Свали си някое учебно видео и гледай китариста в ръцете, аз на музикантите от отдавна вече не им зяпам физиономиите Цитирай
AXE Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Заглушаваш с длан ли? Според мене е по удобно просто да си вдигнеш пръста от струната, на която току що си свирил, но все пак да я докосваш. Така няма да звъни, а дясната ти ръка ще е по свободна. Според мен... А иначе - зяпай някое видео. Мога да ти пратя и някои статии от Петручи и Малмстийн, където е добре описано. Цитирай
bulby Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Ааа, да де, вдигаш и пръста от струната Абе я да спра аз да обяснявам, че ще му объркам развитието на човека Цитирай
DimebagDarrell Отговорено Ноември 16, 2004 Автор Отговорено Ноември 16, 2004 10x tova mi pomogna AXE mojesh li da mi dadesh link za clipovete :wow: Цитирай
AXE Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Клипчета трябва сам да си потърсиш. Аз мога статии да кача някъде. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 http://dimitar.audioshot.net/Video/DimitarNalbantov.wmv Clip Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Абе на теория го знам, ама практиката ми куца Значи това означава да удряш в една посока "през струните" като заглушаваш с длан всяка струна, след като я удариш. Прави се през от 3 до 6 струни (или 7, ако имаш толкова ). Свали си някое учебно видео и гледай китариста в ръцете, аз на музикантите от отдавна вече не им зяпам физиономиите Не заглушаваш с длан. За арпежите: Когато е нагоре (от дебелите към тънките струни), заглушаваш с палеца на дясната ръка. Когато е надолу - с пръстите на лявата. За гамовидни построения: Пак горе-долу така, ама не точно има един номер с палеца, дето триаа да го видиш на видео или от учител. И аз го уча тва сега. Ама колко бързо може да се свири такааа! Има и една книга на Gambale - Speed picking - за sweep. Ако я искаш, кажи. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 дай я книгата ама принтирана! Цитирай
metalhammer Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Значи суип пикинг е : когато свириш от горе надолу по 3 тона на струна всяка следваща струна пак да започва отгоре надолу или 6 struna П V П- 5 struna П V П 4 struna П V П i tn .Ot 1 struna към 6 е V П V V П V V П V . В общи линии така свири малмстийн. Цитирай
Mephistopheles Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Sweep picking малко ме заебава... нещо не мие мн. комфортно като немога да изсвиря нещо, а като пробвам нещо където често се използва, мнооого трундо успявам :stop: Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 А на мене нещо ноо ми се удава дееба суипа управлява И ноо бързо може да се свири така Цитирай
guitarman161 Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Ми гледаи в тубата има много обяснения ас ги мога на 3-4-5 струни и на 5 е наи лесно Цитирай
sasog Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Aма не знам защо първата работа на някой нов потребител е да се зарови назад по страниците и да извади някоя тема на 3-4 години.Абе хора, гледайте малко, пише си датата на поста.Извинявам се, че заради мен тази тема ще се задържи на първа страница. Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 И кво като се заддържи на 1-ва страница? Има много хора , на които им е нужно това...Да седнат да правят нова тема ли? Цитирай
Recommended Posts