adXok Публикувано Юли 26, 2005 Публикувано Юли 26, 2005 Някой ме порица и ето пускам тука линковете към едно мое парче от преди доста време, но няма значение. Някои вече го оцениха, ама трябваше да го пусна за разглеждане тук, в "Авторска музика"! Ето линка към парченцето (не е цялото): http://mail.dir.bg/~adxok/Gradushka.mp3 В www.gmail.com, с Username: muzikant.org и Password: mymusic също може да го намерите при лейбъл: adXok Приятно слушане... по-натам ще качвам и други опити. Цитирай
solo5 Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 много е приятно ама има още какво да се измисли продължавай Цитирай
adXok Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Ами аз съм го измислил, ама е на друг хард диск и в София. Сега имам малко здравословни проблеми (рани) и не мога да се захвана през нощите да го домикцирам и мастерирам... а и нямам китара за да дозапиша мелодийките и пляцканията дето са ми в главата. Както и да е, да не се оправдавам и аз Цитирай
adXok Отговорено Юли 31, 2005 Автор Отговорено Юли 31, 2005 Момчета (и момичета, ако има)... Готвя ви един страшен ремикс (и ремастер) на едно мое старо парче от 2002-ра година! Звука съм го подобрил, новозаписани линии и прочее! Работно заглавие: Spacetrip В присъщия за мен стил ще го пусна като хапче (малка, зарибяваща част)! Цитирай
DeathZone Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Екстра е ........ много благо .... :guitar: Цитирай
Recommended Posts