RonCarter Публикувано Юли 25, 2005 Публикувано Юли 25, 2005 (Редактирано) Това е едно парче в което всъщност не участвам. В него свирят тромпетиста и пианиста с които свиря в момента. http://www.cmusicforum.com/cachaito_lopez/...'s%20group/ Редактирано Юли 25, 2005 от RonCarter Цитирай
kitaratapesho Отговорено Юли 25, 2005 Отговорено Юли 25, 2005 яко яко, ама искам и едно по-бързо да чуя ако може, моля Цитирай
RonCarter Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 Трябва ни - как да не ни трябва. Само дето малко сме се стеснили в момента откъм репетиционна :wall: Ама няма да е за дълго. И барабанист ни трябва но за сега не можем да намерим щото май няма много навитаци да свирят такава музика Цитирай
RonCarter Отговорено Юли 26, 2005 Автор Отговорено Юли 26, 2005 яко яко, ама искам и едно по-бързо да чуя ако може, моля Може как да не може Само да получа СД-тата. Цитирай
ecmjazz Отговорено Юли 26, 2005 Отговорено Юли 26, 2005 Много яко. Бравос на тромпетиста - като ми потрябва такъв може да го потърся. Парчето напомня малко на Nighthawks и на един друг човек от който те се вдъхновяват - а именно лицето Miles Davis ("Siesta"...). В началото когато тромпета е още соло ми напомня малко и за нещата на Гарбарек с Miroslav Vitous, макар че там е сакс.. Ако позволите все пак и една-две препоръки: 1. Малко е длъжко парчето 2. Малко "евтини" звучат синтовете на места - може би смяната им с някои други ще даде ефект 3. Тук таме някоя перкусийка за цвят може да сложите - примерно cowbell или разни дървени блокчета с ривърб. Надявам се да приемете критиката градивно - аз критикувам главно неща които ми харесват, за тия които не харесвам въобще не пиша Цитирай
RonCarter Отговорено Юли 29, 2005 Автор Отговорено Юли 29, 2005 Благодаря за обективното мнение. Наистина парчето е в доста суров вид и си плаче за пекусии но когато се постегне и му се сложи и бас ще заприлича на нещо а тръбача си е железен наистина. Аз съм слушал едно твое парче и ми допадна доста май беше една bossa ако не се лъжа. Ако можеш качи още нещо да чуя-ще ми е много приятно. Цитирай
ecmjazz Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 Ами засега босата е единственото завършено, щото с човека с който правим нещата не можем да се съберем заедно за по-дълго - аз съм в София, той е във Видин. Ама мисля, че скоро ще има нещо и ще пусна. Цитирай
Recommended Posts