Nikifena Публикувано Май 22, 2008 Публикувано Май 22, 2008 http://www.beavisaudio.com/bboard/files/re...Guide_Draft.pdf Това е линк с голям набор от елементарни схеми свързани с китарите - бустери, овърдрайв ефекти и други. Не казвам, че са най-добрите, но за експерименти са повече от добре. Лично аз след като ги разгледах сметнах, че ще са идеално занимание за начинаещи жичкаджии. Цитирай
patient Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 Чудесно за игра с универсалната ми платка! Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 5, 2008 Автор Отговорено Юни 5, 2008 Добавям и това книжле на чист български език: Електронни музикални ефекти - Симо Лазаров Download Цитирай
Roevers Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Добавям и това книжле на чист български език:Електронни музикални ефекти - Симо Лазаров Хм абе тука всички ефекти са илюстрирани с Electro Harmonix, и един - два Mutron-а, интересно Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Добавям и това книжле на чист български език:Електронни музикални ефекти - Симо Лазаров Download Направо ме върна е младостта с тая книга - имам я на хартия в къщи..... Цитирай
Packo Packomirov Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 ..това е българската библия за звукови ефекти..доста е старичка и е позната в определени среди на по-старите (а и някои млади) техници...хубаво че някои си е направил труда да я обърне в електронен вариант ...нещо като цитат: "...всеки дефект в схемата води до ефект в звука..." Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Направо ме върна е младостта с тая книга Да-а-а, обичам да виждам автори, цитирани в книгите... Литература - 19, стр. 182-184. (НИКИ, !) Само някакви си 30-тина години са изминали, а като че ли беше вчера! Цитирай
nip Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 Само да добавя нещо за това книжле (по спомени от преди 15 години)! Тогава се опитвах да правя дист по схема от тази книжка и имаше грешки в самата схема! Неща като обърнат електролитен кондензатор и още нещо, ама не помня какво точно беше... Нямам представа каква част от схемите са така или дали моята книга не е било някакво по-ранно некоригирано издание, но... Предполагам е добре ако други съфорумци имат впечатления от книжката в тази насока да кажат и те каква е ситуацията... Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 5, 2008 Автор Отговорено Юни 5, 2008 Parni_Valjak, плъзнал си навсякъде Драго ми е да чета твои неща Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юни 5, 2008 Отговорено Юни 5, 2008 (Редактирано) Вечна Дружба...!!! nip: Грешки има навсякъде. Ако някой си мисли, че ще ползва copy/paste, се заблуждава. Учене му е майката и мислене! И тая работа, и музиката не е лесна...(не е като оная)... Редактирано Юни 5, 2008 от Parni_Valjak Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 5, 2008 Автор Отговорено Юни 5, 2008 Вечна дружба!! Видяло се е, че ще се хваля Аз по средата заобиколен от моите учители по електроника - хора, които знаят толкова много, че самият аз не мога да си представя. :godbless: Цитирай
Recommended Posts