peshoy2k Публикувано Юли 14, 2005 Публикувано Юли 14, 2005 Ползвате ли нещо за "затопляне" на звука и ако да - какво, как се справяте със студенината на дигиталния звук, обработка след обработка Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Ползвате ли нещо за "затопляне" на звука и ако да - какво, как се справяте със студенината на дигиталния звук, обработка след обработка познава ме http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.php?t=93661&start=0 всичко е ташак купи си лампови преампове и миркофони и горе долУ ше стане :green: Цитирай
goal Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 (Редактирано) Steinberg Magneto - върви с cubase-а Редактирано Юли 14, 2005 от goal Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Steinberg Magneto - върви с cubase-а направо като Ленор е! Цитирай
Fortissimo Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 12АХ7 в различни комбинации за доста работи. Цитирай
synchu Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Steinberg Magneto - върви с cubase-а направо като Ленор е! хахаха - изрут :D Цитирай
goal Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Steinberg Magneto - върви с cubase-а направо като Ленор е! их, пак металщини бе Цитирай
phile Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 да, аналогов запис на конвертерите на интерфейса .... бая разлика има ....... Митак, сорри брато ама не си капацитет в случая ... както и за ревербите ... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 14, 2005 Автор Отговорено Юли 14, 2005 да, аналогов запис на конвертерите на интерфейса .... бая разлика има ....... това как да го приемам, че има или няма щот мн ............. си сложил ???? плъгини за warm да ползвам ли според теб или нема смисъл въшпроса е, че ем съм с процесор ем записвам с DAW и нема аналогово, което май си е кофти тръпка, ОК шума е минимален, но звука ....... :wall: май ще трябва да се бъркам дълбоко, а ? :wall: дееба писна ми да се бъркам все по-дълбоко и по-дълбоко :wall: като ше си продам всичко и ше записвам с кремона и чисто нов магнет с ЛАМПИ-чки от илиянци Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 Steinberg Magneto - върви с cubase-а направо като Ленор е! их, пак металщини бе аз съм хип хоп сори! Цитирай
Black Bird Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 да, аналогов запис на конвертерите на интерфейса .... бая разлика има ....... Митак, сорри брато ама не си капацитет в случая ... както и за ревербите ... Филе аз съм ЛОМ ПАРТАЛ споко и без тва не разбирам. ПРосто Магнето е мианло по край МАГНЕТ. Цитирай
phile Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 да, има разлика най-вече в ниските. За плъгинс - PSP (Professional Sound Projects) Audioware Vintage Warmer или можеш да го прекараш през T-Racks 24, би трябвало да има задоволителен резултат Цитирай
phile Отговорено Юли 14, 2005 Отговорено Юли 14, 2005 (Редактирано) Филе аз съм ЛОМ ПАРТАЛ споко и без тва не разбирам.ПРосто Магнето е мианло по край МАГНЕТ. не бе .... то че магнетото е боза .. така си е, прав си ... но пък не може да отхвърляш всичко друго с лека ръка п.с. а за разбирането те базикнах ебаси Редактирано Юли 14, 2005 от phile Цитирай
Recommended Posts