Demiurg Публикувано Март 18, 2008 Публикувано Март 18, 2008 Здравейте, От известно време се навивам да си взема китара, но не искам да давам излишни пари за поредната играчка. Търся нещо що- годе качествено и евтино. Та засега се спрях на това: http://www.cort.co.kr/english/products/com...?product_id=130 Трябва ми предимно за жица, за рифове. В тая връзка флойда не ми трябва, но нямат такъв модел без него - просто ще отвия ръчката. Държа на двата хъмбъкъра (дори и фабричните да не са много читави, лесно се подменят). Някой да има преки впечатления от тоя модел, или принципно от марката ? Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 Намини през магазинa на ДИНАКОРД - този на Искърско шосе - големия и я пробвай тая китара. Има и други модели на CORT. Цитирай
DILETANT Отговорено Март 18, 2008 Отговорено Март 18, 2008 В магазина на Динакорд на 5-те кьошета видях Cort с фиксиран бридж, 24 прага и с 2 хъмбъкера за 300 лв. Изглеждаше доста прилично но трябва да се пробва. Цитирай
Demiurg Отговорено Март 18, 2008 Автор Отговорено Март 18, 2008 (Редактирано) А цената на Cort X-6 колко е? Съгласно ценовата листа на Динакорд - 177 Евро http://www.pro-technica.com/priceList/Cort_2008_2.pdf След малко се изстрелвам към магазина на Искърско Шосе, да ги пробвам ! Така и така ще ми е първтаа китара в живота (басовете не се броят) - просто искам да е качествена като направа. След доста свирене вече ще знам каква китара искам. Редактирано Март 18, 2008 от Demiurg Цитирай
Demiurg Отговорено Март 19, 2008 Автор Отговорено Март 19, 2008 Вече съм и в отбора на китаристите ! Цитирай
viking Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 Demiurg, каква китара си купи в крайна сметка ако не е тайна? Аз този "Cort" го гледах на Петте кюфтета и не знам какво да кажа. Мисле, че става - като за цената си! Цитирай
Demiurg Отговорено Март 19, 2008 Автор Отговорено Март 19, 2008 Demiurg, каква китара си купи в крайна сметка ако не е тайна? Аз този "Cort" го гледах на Петте кюфтета и не знам какво да кажа. Мисле, че става - като за цената си! Същата де ! Изработката е добра, като звук - бива, а и като я гледам, ми се досвирва, което е важното за първа китара! Цитирай
dug_aldrich Отговорено Март 22, 2008 Отговорено Март 22, 2008 ако ше си взимам китара, ще гледам и аз за такава за жици и рифове-метъл общовзето и също кат тебе няма да ползвам ФлоидРоуз-а.......което значи, че няма да си купя в никакъв случай китара с тремоло (доста съм си изпатил от това нещо, наречено FloydRose при смяна на струни, настройки и т.н.).....тоест бих ти препоръчал ако ти трябва китара без тремоло да си вземе6 точно такава .но ти си знаеш Цитирай
Recommended Posts